SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmara Medyası Üçüncü’ye Emanet

Anahtar Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Fuat Üçüncü, Genel merkez tarafından Siyasal İletişim ve Medya Ofisi Marmara Koordinatörü olarak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2026 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2026 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Marmara Medyası Üçüncü’ye Emanet

Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde kurulan ve 1 yıl içinde 105 bin üye sayısını geçen Anahtar Parti, kamuoyu yoklamalarında ki yükselişini sürdürürken partinin kurumsal yapısını güçlendiriyor.

Genel Başkanlık Siyasal İletişim ve Medya Ofisi (SİMO) ile basın ve halkla ilişkiler sürecini daha profesyonel yönetme vizyonunu ortaya koyan parti, bu yapıyı Türkiye genelinde şekillendirmeye devam ediyor.

Partinin Bursa Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fuat Üçüncü, SİMO Marmara Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Bursalı genç siyasetçiye verilen görev, Fikret Aslan'ın önderliğinde yoluna dolu dizgin devam eden Bursa teşkilatının kurumsal iletişimdeki başarılı çalışmalarının yansıması olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.