SON DAKİKA
Hava Durumu

DEVA Bursa'dan dağ yöresine büyük çıkartma

DEVA Parti Bursa İl Başkanlığı, Dağ Yöresi’ni dinledi. İl Başkanı Serkan Özgör’ün başkanlığındaki heyet Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık’ta son yılların en büyük çıkartmasını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2022 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2022 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
DEVA Bursa'dan dağ yöresine büyük çıkartma

Orhaneli İlçe Başkanı Taner Ay, Harmancık İlçe Başkanı Hasan Tosun ve Büyükorhan İlçe Başkanı Beytullah Ferik’in yaptığı organizasyonlarda STK, Muhtarlar ve esnafla buluşan DEVA Heyeti’ne Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök ve Yönetimi de eşlik etti. Organizasyonla ilgili olarak Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök; “Siyasete çıkış noktamız vatandaşlarımızın dertlerine “DEVA olacağız ” formatıydı.

Uzun zamandır “Dağ Yöresi’ndeki gelişmelere uzak kaldığımız” noktasında bazı eleştirilere maruzduk. Oysa ki; İl Başkanlığımızın en hassas olduğu konu bu bölge. DEVA olarak biz vatandaşlarımızın öncelikle oylarına değil, sıkıntıların çözümüne yardımcı olmaya talibiz.

Elbette ki; bir bir siyasi partiyiz ve vatandaşlarımızın oylarını isteyeceğiz ama bizim önceliğimiz yaşadığımız Bursa’da, Osmangazi’nin yaşanabilir bir kent olması. Vatandaşlarımız yaşadıkları  zorlukları en güzel noktada tahlil edebilecek iradeye sahip.

Biz bunu Dağ Yöresi ziyaretimizde ayrıntıları ile gördük. Siyasi iklimin bu bölgede hızla değiştiğini de söyleyebilirim. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Dağ Yöresi hemşehrilerimize minnettarım.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.