Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

Merve Boluğur ile Mert Aydın, 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girmiş, 23 Kasım'da tek celsede boşanmıştı. Ayrılık haberlerinin basına yansıması sonrası Boluğur, "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı. Oyuncu, daha sonra sosyal medya hesabından 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.

YANIMDA BABAM VAR

'YANIMDA BABAM VAR' 

Sürpriz nikâhtan 53 gün sonra görülen boşanma davasına babasıyla beraber katılan 35 yaşındaki oyuncu, Beykoz Adliyesi çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakmıştı. Boluğur, beş dakikada sonuçlanan davanın ardından "Yanımda babam var. Lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” diyerek, soruları geçiştirmişti.

MERVEYE HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

'MERVE'YE HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM' 

Eski eşinin ardından avukatı ile beraber adliyeden çıkan Merve Aydın ise "Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

KAFA KARIŞTIRDILAR

KAFA KARIŞTIRDILAR! 

Eski eşler, geçtiğimiz günlerde Galataport’daki bir mekanda buluşmuştu. Kahve içip, sohbet eden ikilinin, basın mensuplarını görünce keyfi kaçmıştı. Mekanın çıkış kapısına yönelen Boluğur ile Aydın, sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Aydın’ın aracıyla oradan uzaklaşan çift, Nişantaşı’nda başka bir yere geçmişti.

ARNAVUTKÖY'DE SARMAŞ DOLAŞ 

Ünlü çiftten dün akşam dikkat çeken bir fotoğraf geldi. Merve Boluğur ve Mert Aydın, dün akşam Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken sarmaş dolaş objektiflere yansıdı.

Anlaşmalı sonuçlanan boşanma davasının üzerinden bir ay geçmeden ikinci kez görüntülenmeleri dikkatlerden kaçmayan eski eşlerin, aşklarına bir şans daha verdiği konuşuluyor.