Özkan YILDIRIM/Gökhan GÜNDOĞDU

Necati Usta'nın 12. Şubesi olan Özlüce’nin  işletmecisi  Sayın  Cebrail Danışan ile açılış esnasında detaylı bir söyleşi gerçekleştirdik.

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti
  •     Öncelikle Cebrail Bey, hayırlı olsun demek istiyorum. Gerçekten Necati Usta'nın Bursa ve  ilçelerinde birçok noktada  şubesi olmuş olmasına rağmen Özlüce taraflarında gerçekten de eksikliğiniz hissediliyordu. Öncelikle sizi tanımak isteriz ne zamandan beri bu sektör içerisinde çalışmalar yürütmektesiniz. Sonrasında  Özlüce Şubesi ile de ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim?

8 YAŞINDAN BERİ  BU SEKTÖR  İÇERİSİNDEYİM..

Elbette, memnuniyetle. Ben Cebrail Danışan ,1982 doğumluyum, 8 yaşından beri unlu mamuller sektöründe çalışmalar yürütüyorum, edinmiş olduğum  tecrübe ve birikime istinaden şu an  Necati  Usta’nın 12 . şubesi olarak  Özlüce'de işyerimizi açmaktayız..

COŞKULU AÇILIŞ

  •    Cebrail Ustam,  işyerinizde  sadece gel-al şeklinde değil oturmak isteyen aileler, kişiler  bu şekilde hizmet alabilmekteler değil mi?

Evet aynı şekilde. Gel - al şeklinde hizmet vermiş olduğumuz gibi müşterilerimiz arzu ederlerse mekanımızda oturarak masalarına serviste yapabilmekteyiz. Aynı anda oturma kapasitemiz  normal şartlarda 40 kişiye hizmet verebilmekteyiz  ama biliyorsunuz pandemi  sürecinde oturulan sandalyelerimizi  seyreltmiş durumdayız ve şu an aynı anda 20 kişiye ancak hizmet verebilmekteyiz ama inşallah bu süreç sona erdiğinde tekrardan tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağız.

HEDEF  'ZİRVE'

Lezzetlerimize gelecek olursam  bizim en öncellikle tabii “börek bizim işimiz” manşetten de girmiş olduğumuz gibi bu konuda çok çok  iddialıyız .Aslında ayırım yapmaksızın unlu mamullerin hepsinde  çok iddialıyız diyebilirim. Böreğimizin yanı sıra su böreğimiz de gerçekten çok güzel. Yaş pastalarımız da , eklerde, yine oldukça iddialıyız. Kuru pastalarımız ,baklava çeşitlerimiz, diğer tatlı çeşitlerimizle birlikte gerçekten Özlüce'de zirveye oturacağız.

UZUN ZAMANDIR  YOĞUN İSTEK VARDI..

Bu bölgede zaten uzun zamandan beri çok fazla istek vardı. “Bursa’da bir çok noktada var ama burada yok bizde burada  Necati Usta’yı istiyoruz” diye serzenişlerle bir çok kereler karşılaştık , kısmet bugüneymiş. Bugün görmüş olduğunuz gibi konuklarımızı ağırlıyoruz biraz sonra dualarla birlikte işletmemizin açılışını yapacağız.

AÇILIŞIMIZDA  BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN DOSTLARA TEŞEKKÜRLER

Burada bizi yalnız bırakmayan gelen bütün dostlarımıza ,halkımıza herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Elbette  Necati Usta’ma da bizi bugün yalnız bırakmadığı için teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bize güvenen  herkese  güzel ürünlerimizle , güzel lezzetlerimizle cevap vereceğiz. Bu güveni kesinlikle karşılıksız bırakmayacağız. Herkesi bütün Özlüce'de çevre mahallelerde  Nilüfer  ilçesinde yaşayan herkesi bütün halkımızı işyerimize bekliyoruz. Onlara  buradan ayrıca  selamlarımı  iletmek istediğimi de son olarak eklemek istiyorum diyerek sözlerini tamamladı..

EN İNCE AYRINTISINA KADAR 

Bursa'nın unlu mamuller denildiğinde akla gelen ilk  marka olan Necati Usta’nın 12. şubesi Özlüce'de açıldı. Mekanda konsept  ve çeşitlilik olarak gerçekten her şey düşünülmüş olarak dizayn edildiğini görmek elbette çok güzeldi. Güzel lezzetlerle birlikte, dekorundan ,ışığına kadar ,oturma düzenine kadar her şey harikaydı. Başta Özlüce sakinleri olmak üzere , bütün Nilüferlilere ,bütün Bursalılara  ısrarla bu güzel lezzetleri önermek istiyorum.Her şeyi düşünerek açmış oldukları Özlüce Şubesinde Sayın  Cebrail Danışan’a çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde  başarılar diliyorum. Ayrıca röportajımıza  yapmış olduğu katkılardan dolayı Necati Usta Özlüce Şubesi’nin  idarecilerinden Sayın Buğra Başaran’a da teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.