Özkan YILDIRIM

Sayın  Başkanım,18 Mart unutulmaz Çanakkale savunmasının  seneyi devriyesini yaşadık, bu koluyla ilgili düşüncelerinizi alarak isterseniz röportajımıza başlayalım?

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle Vatan topraklarımızın korunmasında ve kurtarılmasında canlarını feda eden şehitlerimize rahmet ,minnet ve şükranlarımı ifade etmek isterim. Çanakkale ruhu emperyalizme karşı dik duruş ve küfre karşı imanın galebe geldiği bir başkaldırıdır.Bu vesile ile tüm şehitlerimize millet olarak minnettar olduğumuzu da eklemek isterim. Bizler bu toplumun unsurları olarak STK’ları  olarak kim alırsa alsın alınan doğru kararların her zaman yanında olduk ve olacağız biz sonuç itibarıyla bu toplumun parçası olarak bu toplumun problemlerinden kendimizi ayıramayız ve bu yüzdendir ki tasada, kederde ,sevinçte her zaman biriz omuz omuzayız. Birlik ve beraberliğimizin  her zaman daim olması en büyük arzumuzdur.

ARTIK HAKKINI HER DAİM ARAYAN BİR TÜRKİYE  VE LİDERİ VAR

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde Türkiye'nin dünyada sözünün geçtiği önemli bir yere geldiği görülmektedir. Avrupa Birliği ,Amerika Birleşik Devletleri ve onların maşası  Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'de olsun, Ege'deki haklarımız konusunda olsun Türkiye'yi sıkıştırma politikaları bir sonuca ulaşamamış ,  bunun üstüne yaşanılan pandemi olumsuzluklarına rağmen ortaya konulan yerli ve milli politikalar nedeniyle dik duruş  neticesinde hiçbir zaman geri adım atmamıştır.

 HER ZAMAN HAKLIDAN YANA HAKKIN YANINDA YER ALDIK

Libya'daki sergilenen  mazlumun yanında ,Birleşmiş Milletlerin tanıdığı hükümetin yanında yer alma tavrı ve son olarak Dağlık Karabağ’da  30 yıllık esaretin sona ermesi  , konusunda  olsun Türkiye'nin Türk askerinin bu konulardaki gelişmiş teknolojiler anlamında Azerbaycan'a yapmış olduğu yardımlar neticesinde ,yerli ve milli politikaların önemi kat ve kat anlaşılmıştır.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

YERLİ VE MİLLİ POLİTİKALAR UFUK AÇICI ROLÜNDE

Bunun yanı sıra bundan daha 20 sene önceye kadar herhangi bir denizimizde doğalgaz arama petrol arama hususunda herhangi bir yeteneğimiz olmamasına rağmen son yıllarda açık sularda yapılacak aramalarla ilgili edinilen  teknolojiler neticesinde ülke envanterine giren arama gemileri bakımından da Türkiye dünyadaki en önemli doğalgaz ve Petrol arayıcısı ülke pozisyonuna gelmiştir. Bu konuda da yerli ve milli duruş Türkiye'nin haklarını sonuna kadar arama siyaseti başarılı olmuş ve Karadeniz'de bu anlamda ilk büyük doğal gaz rezervlerine rastlanmıştır. Bu çalışmaların Akdeniz'deki  Mavi Vatan’da da   devam etmesini ve böylelikle daha başka gaz ve Petrol rezervlerine  ulaşacağımıza olan inancımız sonsuzdur.

PANDEMİNİN ETKİSİNİ YİTİRMESİ EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ

2020 yılında yoğun bir şekilde yaşamış olduğumuz pandemi sürecinin sağlık bakanımızın da açıklamış olduğu gibi yapılacak aşılamalardan sonra artık  inşallah ülke gündeminden yavaş yavaş çıkmasını beklediğimizi söylemek istiyorum.

YAKLAŞMAKTA OLAN RAMAZAN AYININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAH’TAN NİYAZ EDERİM

 Türkiye'nin çıkarları bakımından Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ülkemiz uzun yıllardan beri  ortaya  koymuş olduğu dik  duruşla mazlum halklara da örnek olmuştur. Bu hakkını arayan, dik duruşun, örnek davranış ve tutumların  ilelebet  sürmesi bizlerin de en büyük dileğidir. Son olarak buradan yaklaşmakta olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını da niyaz eder değerli  meslektaşlarıma ,halkıma sağlık, sıhhat ,afiyetler dilemek istiyor, bütün Türk halkına selamlarımı iletiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.