Fatih AKKUŞ

Bursaspor bu akşam hem kendisi hem de ligin dibine demir atmış takımları yakından ilgilendiren bir maça çıkıyor. Büyükşehir Stadyumu’nda Saat 20:00’da başlayacak mücadeleye 3 puan parolasıyla çıkacak Timsah, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlama niyetinde.

İŞTE MUHTEMEL 11

Bursaspor’da devre arası kampından sonra yapılan idmanlarda tam kadro çalışıldı. Samet Aybaba ise Shehu’yu bu maçta kadroya almayacak gibi duruyor. “Kalede Muhammet mi, yoksa Okan mı?” soruları ortada dolaşırken bu maçta kaleye Okan Koçuk geçecek gibi duruyor. Defans hattında ise Barış Yardımcı, Ertuğrul Ersoy (Vergini), Chedjou ve Umut Meraş olacak. Orta alanda ise Aytaç Kara ilk 11’de başlamayacak gibi duruyor. Muhtemel olarak Aybaba oyuncuyu riske atmayacak gibi... Tunay Torun, Furkan Soyalp (Aytaç Kara), Latovlevici, Badji ve Lima oynayacak gibi duruyor. Forvette ise Sakho veya Umut Nayir olacak… Duruma göre forvetlerden yedek kalan isim oyunun seyrine göre ikinci yarı dahil olacak.

TUNAY VE BARIŞ SINIRDA

Yeşil Beyazlı takımda bu önemli karşılaşmada alınacak puan kadar bundan sonra ki maçlarda önemli. Tunay ve Barış Yardımcı sarı kart cezası sınırında. Eğer ki olası bir olumsuzlukta iki oyuncudan birisi kart görürse, deplasmanda oynanacak Kayseri maçına Aybaba eksik kadro ile çalışacak.

KOREOGRAFİ HAZIR

Haftalar öncesinden planlanan Doğu Türkistan kartografisi Cumartesi gecesi 200 kadar taraftarın katılımıyla hazırlanmaya başladı. Gece sabaha kadar kartonları ve pankartları çizen taraftar stadyumu hazır hale getirdi. Bu akşam stadyuma gelip bu coşkuya ortak olacaklar elini çabuk tutmalı. BeinSportS1’den yayınlanacak karşılaşmanın hakemi ise Cüneyt Çakır.

Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney affedildi Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney affedildi