Ezgi Özdaş

Ekrem Mazı ile a Gazete köşe yazarı Makbule Mazı’nın oğlu aynı zamanda a Gazete görsel yönetmeni Mine Cansu Mazı’nın abisi Bilal Kağan Mazı, Sedat ve Şennur Öksüz’ün biricik kızları Sedanur Öksüz ile Salon Karlıtepe’de muhteşem bir törenle ömür boyu mutluluğa “evet” dedi.

VEL_8596

Dünya evine girerek hayatlarında yeni bir sayfa açan Bilal ve Seda çiftinin görkemli düğününe aile dostları, yakın arkadaşları ve çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

VEL_9129

Mazı ve Öksüz aileleri, evlatlarının bu güzel gününde, davetlilerle ilgilenerek misafirperverliklerini en güzel şekilde gösterdiler. Çiftin en özel anı olan nikah merasiminde Seda ve Bilal coşkulu şekilde “evet” diyerek imzalarını attılar.

Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor" Ajda Pekkan "Kalbim Gazze için atıyor"

VEL_9153

Çift, sevenleri tarafından coşkuyla alkışlandı. Çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç çift, ilk danslarını gerçekleştirirken, onları izleyen davetliler uyumlarına ve birbirlerine sevgiyle bakmasına hayran kaldılar.

VEL_8949

Gelin ve damat, bu mutlu gecede bir an olsun yalnız bırakmayan yakınlarıyla pistin tozunu attırdılar.  a Gazete görsel yönetmeni Mine Cansu Mazı, bu anlamlı günde yanlarında olan dostlarına teşekkür ederek, “Düğünümüze katılan ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

VEL_8532

VEL_8982

VEL_8521

VEL_8992

VEL_9150

Editör: Ezgi Özdaş