Beşiktaşlı genç çift, kartal pozu vererek evlilik cüzdanını alırken, genç çiftin nikah şahitliğini ise Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı olan arkadaşları üstlendi. Üç büyük takımın taraftarını bir araya getiren nikahı ise fanatik Fenerbahçeli nikah memuru kıydı. Nikah sonrası toplu fotoğrafta ise renklerin kardeşliği vardı.

 

SİYAH BEYAZ FİLİM GİBİ

 

İnegöl farklı bir nikaha şahitlik etti. Fanatik Beşiktaşlı Uğur Yenigül ve Fatma Kılıçaslan çifti, nikah törenlerine tuttukları takımın formasını giyerek geldi. İnegöl Belediyesi Nikah Dairesi´nde kıyılan nikahta formalı çifti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç çiftin nikâhını Fenerbahçeli olan nikah memuru Yunus Şentürk kıyarken, nikah şahitliğini ise arkadaşları, Beşiktaş formalı Gökmen Ağbulak, Galatasaray formalı Fatih Aydın ve Fenerbahçe formalı Hüseyin Göğüş üstlendi. Nikah Memuru Yunus Şentürk´ün, "Hiçbir etki altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna ´evet´ yanıtını veren gençler, dünya evine siyah-beyazlı formayla girdiler.

 


RENKLERİN KARDEŞLİĞİ


Aşık oldukları takımın forması ile nikah masasına oturarak bir ömür mutluluğa ´evet´ diyen gençler, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu ise ´kartal´ işareti yaparak kutladılar. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını alan Beşiktaş taraftarı genç çift, rakip takımın formalarını giyen nikah şahidi arkadaşları ile birlikte toplu fotoğrafta kartal pozu verirken, nikah salonundan alkışlar eşliğinde ayrıldılar.