Gökçe Çalışci

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Küresel Fuar Acentesi (KFA) organizasyonunda, BEKSIAD, UTIB ve UHKIB işbirliyle düzenlenen Junioshow Bursa Uluslarası Bebe, Çocuk Hazır Giyim & Çocuk ihtiyaçları Fuarı kapılarını açtı.

Gümüş balığının ihracat serüveni başladı Gümüş balığının ihracat serüveni başladı

WhatsApp Image 2023-07-10 at 13.10.43

Baskan İbrahim Burkay'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar;  Bebe sektöründe üretimin yüzde 60'ını karşılıyoruz. Fuarcılıkta Bursa en önemli fuar merkezlerinden biri, en fazla fuar gerçekleştiren şehirlerden biri. Bugün 100 e yakın firma var yüzde 15-20 civarı yurtdışından katılım var.  3-4 gün boyunca devam edecek firmaların yaptığı son koleksiyonları yerinde göreceğiz. Sene başından beri konfeksiyon başta olmak üzere ciddi bir daralma söz konusu. Bizim en önemli hedeflerimizden biri takip eden değil takip edilen Bursa olmak.Bursa bu alanda bebe konfeksiyonunda dünyanın en önemli merkezlerinden biri. Milletvekillerimze teşekkür ediyoruz Bursa ihracatçısnı  yalnız bırakmadılar.

WhatsApp Image 2023-07-10 at 13.10.55

Vali Canbolat'ın konuşmasından öne çıkanlar; Bursa moda ve tasarımı belirleyen yurt dışı ihracatında önemli bir role ve fonksiyona sahip. Bu sürecin bir marka değeri var çeşitlilik ve tasarım artıyor.Bunlae sevindirici şeyler bolve bereketli fuar diliyorum.

Bebe show başladı Video: Bebe show başladı

Editör: Duygu Doğan