Özkan YILDIRIM

Muhtarım öncelikle sizi  tanıyarak  röportajımıza başlayalım isterseniz, sonrasında da Bahariye Köyü ile ilgili bilgileri bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

ORMANCILIK ÖN PLANA ÇIKTI

Öncelikle buralara kadar gelip  bizlerle böylesine güzel bir röportaj gerçekleştirmiş olduğunuz için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Necati Alan 1961 İnegöl Bahariye Köyü doğumluyum doğma büyüme buralıyım. Köyümüz aşağı yukarı 30 hane kadar, köyümüz nüfusu toplamda işte yazın dışarıdan gelenlerle birlikte 100-150’yi  bulmakta. Uzun yıllar çiftçilik yaptık şimdi artık biliyorsunuz tarımda bitti ormana başladık Orman İşleri ile ilgileniyoruz uzun zamandır.

HALKIMIZIN DESTEĞİ HEP YANIMIZDA, SAĞ OLSUNLAR

Muhtar olma fikri nereden çıktı Muhtarım?  Nasıl gelişti bu süreç?

Vatandaşımız istedi halkımız seni muhtar yapalım diye geldiler sonra ben de düşündüm tabii hizmet getirebilmek için köyümüze bu işe girdim, aday oldum. Sonrasında da sağ olsunlar beni seçimde desteklediler. Buradan tabii değerli vatandaşlarıma  teşekkür etmek istiyorum. Ben de bu desteğe, güveni boşa çıkarmamak için  2 yıla yakındır, yoğun bir şekilde çalışma yürütüyorum birçok hizmetin gelmesini sağladık, Allah'a şükürler olsun.

YOLLARIMIZ  OLDU KONAĞIMIZ YAPILDI

Şimdide gelelim o konuya muhtarım aşağı-yukarı 2 yıla yakındır muhtarsınız, bu süreçte ne gibi hizmetlerin gelmesini  sağladınız, neler yaptınız köyünüzde?

Bir çok şeyi hallettik çok şükür elektriğimiz geldi, yollarım oldu. Köy Konağım oldu, işte görmüş olduğunuz gibi Muhtarlığımızda içerisinde,  konağımızın içinde çay ocağımız kahvemiz de var.Ayrıca Kooperatif başkanı odası da oldu.Hala daha köyün girişinde yol çalışmalarımız oluyor. Sağ olsun başkanlarımız  bu konuda çok duyarlar.

TABAN, YİĞİT, AKTAŞ  BAŞKANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Bu anlamda İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’a , İnegöl Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit’e , İnegöllü olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ali Nur Aktaş'a ,bütün daire başkanlarına, bütün idarecilere, ekiplerindeki bütün arkadaşlara buradan teşekkür iletmek istiyorum. Gerçekten bizim bir dediğimizde  hemen yanımızda oldular bu bizim için gerçekten büyük şans.

Peki Muhtarım insanın yaşadığı yerde eksiklikler bitmez şu da olsa, bu da olsa iyi olur ,güzel olur dediğiniz bir şeyler var mı?

HAYRİYE KÖYÜ İLE BAĞLANTIMIZI SAĞLAYAN YOL PROGRAMA ALINDI

Elbette var köyümüzü Hayriye köyüne bağlayan yolumuz yaza yapılacak  diye söz verdiler, sağ olsunlar. Hayriye'ye köyümüzün bağlantısı olursa çok güzel olur. Bu Yol sadece şu an traktörle gidip gelinebiliyor  malzeme dökülmedi bunu yapım planına  aldılar aşağı yukarı 4 kilometrelik bir mesafe.Bu yol yapılırsa gerçekten çok güzel olacak. Parke taşlarımız vesaire her şey yapıldı, hiçbir eksikliğimiz yok bu manada buradan az önce söylemiş olduğum gibi Sayın başkanlarıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Necati Muhtarım, Peki 2019 yılında yapılan seçimlerde kaç aday vardı?  Seçim rahat mı geçti?

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

BAHARİYELİ HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜRLER

Seçimde eski muhtarla birlikte toplam 3 aday vardı. Sağ olsun Bahariye’de  yaşayan halkımız benim üzerimde teveccüh  gösterdiler, tercih ettiler, buradan onlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bende elimden geldiğince hizmetler gelsin köyümüz daha güzel olsun diye uğraştım, uğraşıyorum. Bana verilen desteğin, güvenin  karşılığı anlamında  çalışmalar yürütüyorum, hizmetlerin gelmesini sağlamaya çalışıyorum. Onlar benim arkamda olursa her şey çok daha kolay oluyor.

Muhtarım, yavaş yavaş röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak burada başta Bahariye’de yaşayan halkımız olmak üzere bütün ülke çapında yaşayan insanlarımıza neler neler söylemek istersiniz?  Ne tür mesajlar vermek istersiniz?

PANDEMİDE KÖYDE SIKINTI YAŞAMADIK

Son olarak söylemek istediklerim pandemi sürecinde de şükürler olsun köyümüzde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Havasıyla, doğasıyla, ormanlarıyla gerçekten çok güzel bir köy. Buradan az önce de söylemiş olduğum gibi her zaman bizlerin yanında olan İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’a , Başkan yardımcımız Eşref Yiğit'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a desteklerinden ötürü  teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Son olarak  değerli Bahariye Köyü halkına, hemşerilerim başta olmak üzere bütün ülke çapında yaşayan 85 milyon  insanımıza sağlık, sıhhat ,afiyet ve esenlikler diliyorum, bu pandemi sürecini inşallah en kısa sürede atlatmak dileğiyle. Diyerek sözlerini tamamladı. Bizleri, ekibimizi sıcak bir şekilde karşılayan değerli muhtarımız Necati Alan’a  bizlerde çalışmalarında başarılar diliyoruz.