Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu! Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu!

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Ayrılık gebelik gibi sancılı bir durumdur. İnsanların bu sürece alışması zaman alır. Kimisi ise yapılmaması gereken yollardan giderek ayrılığı unutmaya çalışır. Peki sağlıklı bir ayrılık nasıl olmalı?

eski-sevgiliye-yalvarmak | cinseldusunce
YALVARMAYIN...
 
Evet ayrılık acıtır, hayatınızdaki insanın yokluğu boşluk hissi yaratır. Bazı insanlar eski sevgilisini arayarak görüşmek ister, yalvarır ancak bir gururunuz olmalı çünkü ileride bunun pişmanlığını yaşayacaksınız. 

 
HATAYI KABULLENİN

İnsanı insan yapan hatasıdır. Ne demişler hatasız kul olmaz, hatanızı kabullenin ve kenara çekilin. Herkesin  kendi alanı vardır birbirinizin hayatına saygı duyun kendi hayatınıza odaklanın.

DEĞİŞMEYİN
Her kadın ayrıldıktan sonra ayrılığın acısını saçından çıkarır. Saçlarınızın ne suçu var? Geçmişle bağı olduğuna inanılan saçlarınız sizin tutunacak dalınız olsun. Çünkü yıllarca uzamasını beklediğiniz o saçı başkası için kestirmeye değmez. Ayrılık sonrası kendinizi değiştirmek yerine yeni hobiler edinin. Zihninizi ancak bu şekilde rahatlatabilirsiniz. 
 

SOSYAL MEDYAYA DALMAYIN

Eski sevgilinizi takip etmeyin.  Onu takip etmek unutmayı zorlaştıracaktır. Bunu sahte hesaplar açarakta yapmayın. Ayrılık sürecini kolaylıkla atlatmak istiyorsanız sosyal medyadan uzak durun.

Editör: Gökçe Çalışcı