Başka bir suçtan cezaevinde yatarken izne gelen evli ve 1 çocuk babası A.K.(34) 2,5 yıl birlikte yaşadığı A.Ç.’yi görüşmek için çağırdı. A.Ç. ile buluşan A.K., sevgilisini otomobile bindirerek Canbazlar Mahallesi’ne götürdü. Burada A.Ç.’yi kendisini aldatıp aldatmadığını soran A.K., genç kızın verdiği cevaplardan tatmin olmayınca sevgilisini pompalı tüfekle bacağından yaraladı. Kanlar içinde kalan genç kızı hastaneye götüren K. kendisini gözaltına alan polislere yaşananları anlattı. K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİR ANLIK SİNİRLE VURDUM

Hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan müebbet hapis istemiyle 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan K. hakim karşısına çıktı. K.’nin hazır bulunduğu duruşmaya A.Ç. katılmadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile taraf avukatları katıldı. Ç’nin avukatı, bir önceki duruşmada verdikleri ifadeyi tekrarlayarak, sanığın cezalandırılmasını istedi. Sanık A.K. ise, “Vurduktan sonra hastaneye götürdüm. Bir anlık sinirle vurdum, öldürmeye teşebbüs suçunu kabul etmiyorum" dedi. Duruşmada sanık avukatı H.G., müvekkilinin 15 aydır tutuklu bulunduğunu belirterek, halen A.Ç. ile mektuplaştığını söyledi. Avukat, Ç.’nin aşk sözleri yazdığını ileri sürdüğü mektupları mahkeme delil olarak sunarak, K.’nin tahliyesini talep etti. Mahkeme ise mektupları delil olarak kabul etmeyerek, A.K.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi. (İHA)

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı 13 ilde düzenlenen operasyonda 112 şüphelinin yakalandığını bildirdi Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı 13 ilde düzenlenen operasyonda 112 şüphelinin yakalandığını bildirdi