Nilüfer’de Zafer Bayramı coşkusu 'Çelenk Sunma Töreni'

Bursa Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Çelenk Sunma Töreni' gerçekleştirildi. Törende Nilüfer Belediyesi çelenginin yanı sıra birçok parti ve kuruluşun çelenkleri de sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 14:28
Haberyazilimi.com

Ulaş Girgin

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri bünyesinde Bursa Yarı Maratonu’nun ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Milletvekillerinden Kayıhan Pala, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk ve Orhan Sarıbal eşliğinde Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda 'Çelenk Sunma Töreni' gerçekleştirildi.

Törene Belediye Başkanı ve milletvekillerinin yanı sıra, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek çelenkleri ile törene katılım gösterdi.

100. yıl, tarihin sınavından geçilmiş bir eşik 

Törende çelenk sunma ve selamlamaların ardından konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Cumhuriyetimizin 100. yılında milli bayramlarımız her zamankinden daha anlamlı. 100. yıl tarihin sınavından geçilmiş bir eşik anlamına gelmektedir. Burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile bayramımızı tam bir şenlik havasında kutluyoruz. Bu değerli günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözünü hatırlatmak isterim, 'Milletin istiklalini yine milletin azmi ve kararı kurtaracaktır.' Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.