
İstanbul Kâğıthane’deki BİM marketler zincirine ait bir markette çalışanlar güvenlik kameralarını incelerken şok eden bir görüntüyle karşılaştı. Soğutma dolaplarının olduğu raflara bakan bir kadının arkasına gizlice yaklaşan genç bir erkek aşağı doğru eğiliyor ve kadının eteğinin altından cep telefonuyla fotoğraf çekiyordu.
BİM market çalışanlarının haber vermesi üzerine polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerdeki sapığın yüzü açıkça görülüyordu.
Yapılan soruşturmada görüntülerdeki kişinin Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Arnavutköy Polis Merkezi’nde grup amiri olarak görev yapan, 2018’de göreve başlamış Komiser Serdar Erdoğan olduğu ortaya çıktı.
Polisler durumu hemen amirlerine ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Serdar Erdoğan için gözaltı kararı çıkarıldı. Serdar Erdoğan gözaltına alındığında görevi başındaydı, üzerinde üniforması vardı.
Karşısında kendisini almak için gelen meslektaşlarını görünce direnmedi. Polisler Serdar Erdoğan’a ters kelepçe taktı. Erdoğan’ın telefonunda yapılan incelemede çok sayıda kadının görüntülerine ulaşıldı.
Savcılığa sevk edilen Serdar Erdoğan ‘özel hayatın gizliliğini ihlal ve cinsel taciz’ suçlamasıyla tutuklandı. Ayrıca meslekten men edilmesi için hakkında idari soruşturma da açıldı.