Fenerbahçe unutulmaz sağ beki Gökhan Gönül'ü aratmayacak bir transferi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 22 yaşında 1,4 milyon euroya transfer ettiği Gökhan Gönül'den tam 10 sezon faydalanan Fenerbahçe, benzer bir stratejiyle hareket ediyor.

FENERBAHÇE'NİN YENİ GÖKHAN GÖNÜL'Ü BÜNYAMİN BALCI

Yeni sezon öncesi sağ bek transferi yapmak isteyen ve rotasını büyük oranda yerliye çeviren Fenerbahçe, yeni Gökhan Gönül'ünü buldu. Sarı-Lacivertliler tıpkı Gökhan Gönül'de olduğu gibi Bünyamin Balcı'yı da 22'sinde transfer edip milli sağ bekten uzun yıllar faydalanmak için düğmeye bastı.

Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta yapılacak Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta yapılacak

ALİ KOÇ'TAN YÖNETİME TAM YETKİ

İlk olarak oyuncunun menajeriyle görüşen Sarı-Lacivertliler, Yiğit Oruç'tan olumlu geri dönüş alınca temaslarını iyice sıklaştırdı. Başkan Ali Koç, Gökhan Gönül etkisi yaratacağını düşündüğü Bünyamin Balcı için Fenerbahçe yönetimine tam yetki verirken, Antalyaspor ile pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

ANTALYASPOR KAPIYI 5 MİLYON EURO İLE AÇTI

Antalyaspor Bünyamin Balcı için masaya 5 milyon euro ile otururken Fenerbahçe cephesi bu rakamı aşağı çekmek adına büyük bir mesai harcıyor. 21 yaşındaki sağ bekin, Akdeniz temsilcisiyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

31 MAÇTA 5 GOLE KATKI

Bu sezon Antalyaspor formasıyla ligde 31 maç çıkan genç futbolcu 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Bünyamin Balcı'nın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.