Özkan YILDIRIM

Yeşil Bursa’nın en sevilen ve lezzetli köftelerini halkla buluşturarak adından sıkça  bahsettiren  “Acıktım Köfte ve Izgara Salonu”nun Kurucusu ve Sahibi Hüseyin Kuş Ustamız ile sektörde yapmış olduğu çalışmaları öne çıkartmaya çalıştığımız güzel,  keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Hüseyin Bey, sayın ustam öncelikle bizleri bu güzel mekanınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ederim, Sizi tanıyarak röportajımıza başlayalım isterseniz?  Sonrasında  'Acıktım Köfte ve Izgara Salonu'nun kuruluşu ve bu günlere geliş sürecini  bizlerle ve okuyucularımızla  paylaşırsanız  sevinirim?

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

Bizlere  böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için  ben de buradan   gazetenize ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1969 yılında Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde doğdum. 2006 yılından beri bu sektörde çalışmalar yürütüyorum. Aynı yıl içerisinde  Gülbahçe Mahallesi 2. Cevizli sokakta Acıktım Köfte ve Izgara Salonu adı altında açmış olduğumuz işyerimizde ustamız Hüseyin Aktaş ile birlikte müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Ayrıca kurumsal toplu yemeklerde verebilme potansiyelimiz olduğunu sırası gelmişken belirtmek istiyorum. 28 yıldır evliyim, bir kız ve bir oğlan çocuğu babasıyım. Halkımızın  damak tadına uygun köftelerimizin ve ızgaralarımızın olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. 

KALİTE, KALİTE, KALİTE..

Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve kaliteli sunum çok önemli...

Peki bizlere menünüzden bahsedebilir misiniz?  Köfte ile birlikte neler bulunmakta?

     ----     Kasap Köfte,

    -----    İnegöl Köfte  diğer beyaz et ve kırmızı et ızgaralıklarımız menülerimiz de bulunmaktadır.

•                 Bursa'da yaşayan insanlarımızdan  gerçekten de güzel teveccüh görmektesiniz. Vatandaşlarımızın sizi tercih etmesindeki en önemli 3 unsuru sorsam, bizlere nasıl bir cevap verirsiniz?

DAMAK ÇATLATAN LEZZETLER BURADA

1- Öncelikle müşterilerimizin bizlere güvenmesi diyebilirim. Çünkü bizim gibi işletmelerde güven çok önemli güvenle birlikte hijyen kullanılan malzemelerin kırmızı etin ve beyaz etin tazeliği bakımından söylemek istiyorum.

2- Sonrasında tabii ki kaliteli  ve güler yüzlü hizmet.

3- Son olarak da mükemmel lezzetteki köftelerimiz ve Izgaralarımız diyebilirim.

HER YERDE KÖFTE YENMEZ

Sektörünüzde yaşamış olduğunuz sıkıntılar var mı?  Bunlarla ilgili neler söylemek istersiniz.?

Önüne gelen herkes  mekan açma derdinde.  Sektörde yaşadığımız en büyük sıkıntı maalesef birçok yerde kalitesiz malzemeler ile bu işi yapmaya çalışan kişilerdir. Vatandaşlarımız mutlaka köfte ve ızgara  yemek istediklerinde bildikleri yerlere gitmelerini eşinden ,dostundan, tanıdıklarından  güzel yorumlar duymuş oldukları yerlere gitmelerini şiddetle önermek istiyorum. Her önüne geldikleri yerlerde kendileri yada   aileleriyle birlikte yemek yememelerinin  onların da yararına olacağını söylemek istiyorum.

•                 Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa  gençler üzerindeki işsizlik oranları ise çok daha yüksek çıkmakta. Sizde başarılı bir girişimci aynı zamanda işveren olarak gençlere neler önerirsiniz?

     ----  Şunu gönül rahatlığıyla söylemek istiyorum ki Türkiye'de işsizlik diye bir şey yoktur. Gençler işsiz kardeşler maalesef masa başı,  kolay işler beklediklerinden uzun sürelerde işsiz kalabiliyorlar .Mutlaka gençlerimizin ve yetişkin insanlarımızın çok fazla seçici olmamalarını ve yapabilecek işleri yapmalarının yararlarına olacağı kanaatindeyim ,  belki de ilerleyen süreçte istedikleri gibi bir iş te denk gelebileceğini de unutmasınlar. Ama sadece uzun süre bekleyerek istedikleri gibi bir işi beklemek akıl karı değil, böyle  bir dünyanın  yok olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı.

Bu mesleğe girmemiş olsaydınız hayalinizdeki meslek hangisiydi?

 KISMET BÖYLEYMİŞ..!!

Gençken futbol oynamayı çok seviyordum ve birçok amatör kulübün  seçmelerini kazanmış olmama rağmen babamın da etkisiyle devam edemedim ve bırakmak zorunda kaldım . Belki de güzel bir kariyer yapabilirdim ama maalesef devam edemedim. İçimde uhde olarak kaldı diyebilirim.

Röportajımızın   sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler eklemek  istersiniz ?

BÜTÜN BURSALILARI DAVET EDİYORUM

Biz her zaman  mahallemizdeki iş yerimizde her günkü ciddiyetle   güzel lezzetlerimizi müşterilerimiz için hazırlıyoruz. Kalitede ve lezzette iddialı olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum.  Başta köfte olmak üzere ızgara sever başta Gülbahçelileri, komşu mahalle sakinlerini  ve bütün  Bursalıları salonumuza bekliyoruz. 

İŞİNİ LAYIKIYLA YAPANA

 Birbirinden güzel çeşit çeşit köfteleri ve ızgarası ile Bursa'mızda gerçekten de işi layıkıyla yapan köftecilerin başında gelen Acıktım Köfte ve Izgara Salonu’nun  sahibi ve kurucusu sayın Hüseyin Kuş ağabeyimize  ve elbette Hüseyin Aktaş ustamıza  bizlerde  çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Son söz  olarak  köfte  ızgara yani kırmızı et  severlere güzel bir lezzet durağı olarak “Acıktım Köfte ve Izgara Salonu’nu gönül rahatlığıyla önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacaksınız .

 İletişim Bilgileri:

Gülbahçe Mahallesi,

2.Cevizli Sokak No: 6

Telefon:  0 224 253 26 27

GSM:  0 543 284 03 38

Osmangazi/ Bursa