Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘BGC Başarı Ödülleri Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya aday olan 134 eseri değerlendiren 5 kişilik Jüri,toplamda 13 başarı, 17 mansiyon ödülü verdi. Buna göre a Gazete'ye 3 ödül birden gitti. Önceki gece Magazin Outlet AVM’de düzenlenen ödül töreninde çalışanlarımızdan Gökçe Çalışci, Genel Haber Dalı’nda ‘HeyeCamlı Hayatlar’ adlı haberiyle, Elif Aslan ve Gökçe Çalışci Röportaj- Araştırma- İnceleme Dalı’nda ‘Geleceğin ‘TOHM’ları atılıyor’ adlı çalışmalarıyla ve  Mine Cansu Mazı Spor Mizanpaj Dalı’nda ‘Şah mat’ eseriyle mansiyon ödülüne layık görüldü. 

WhatsApp Image 2023-07-25 at 15.20.46

ÖZGÜR BASIN İÇİN TAM MÜCADELE

Ödül törenine Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kılıç, BGC üyeleri ve birçok gazeteci katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ödül alan gazetecileri tebrik ederken, özgür basın için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 15.20.49 (2)
DAHA NİCE BAŞARILARA
a Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Alkan, BGC Ödülleri’nde elde edilen 3 ödülü tebrik ederek şu açıklamalarda bulundu. “Okurlarımızın takdirinin BGC tarafından da tescillenmesinden dolayı sevinçliyiz. a Gazete olarak halkı bilgilendirmenin yanında büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımla gurur duyuyorum ve başarılarının devamı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

WhatsApp Image 2023-07-25 at 15.20.49 (1)

DEVAMI GELECEK
a Gazete Tüzel Kişi Temsilcisi ve Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülleri Yarışması’nda gazete olarak elde ettikleri başarının devamının geleceğini söyledi.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 15.20.48

WhatsApp Image 2023-07-25 at 15.20.49

Editör: Gökçe Çalışcı