Kuruluşundan bugüne kadar sizlerin sesi olurken, Bursa’nın da nabzını tutan a Gazete, yepyeni bir heyecanın mutluluğunu yaşıyor. 10 yıldır olduğu gibi bugün yine sizlerin sunduğu güçle yoluna aralıksız devam eden a Gazete, yeni yaşında da şehrin yüzü olmayı okuyucularıyla sürdürecek.

gazete (1)
VİZYONEL BAKIŞ
Bursa’nın en önemli markalarından olan a Gazete, her geçen gün gelişen, tecrübeli, aktif ve genç kadrosu, vizyonel bakışıyla şehrin hislerine tercüman olmaya, yerelde gerçekleştirilen projeleri de sizlere aktarmak için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla mesaimiz dur duraksız devam edecek.

gazete (2)
KUTLAMA PASTASI
Bursa basınında güçlü okuyucu desteği ile birlikte önemli işlere imza atan a Gazete'nin kuruluşunun 10. yıldönümü gazete merkezinde düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Törende a Gazete Yönetim Kurulu başkanı Abdülkadir Alkan, kızları Ayşe, Meryem, Zeynep ve Merve ile birlikte kutlama pastasını keserek yeni dönem için dilek ve temennilerde bulundu.

gazete (6)
AİLE KUTLAMASI
Kutlamaya ayrıca a Gazete Tüzel Kişi Temsilcisi ve Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali Ekmekçi, Yazı İşleri Müdürü Özlem Ataç ile birlikte gazete çalışanları da katılım gösterdi.

gazete (4)

  • Güvenli haberin adresiyiz

abdulkadiralkan

Bursa’nın güvenilir adresi a Gazete, farklı görüşlere saygı duyup onlara kulak vererek, sizlerin sonsuz desteği ile 10’uncu yaşını gururla kutluyor. Başarımızın sırrı, ekibimizin gücünden kaynaklanıyor. a Gazete’nin ufku geniş vizyonu sizlerin de destekleriyle yeni yaşımızda da daha büyüyecek. Teşekkürler Bursa…
Abdulkadir ALKAN / Yönetim Kurulu Başkanı

  • Basın ilkelerine yürekten bağlılık

alinuraktas
Her geçen gün gelişerek büyüyen Bursa’mıza, yerel değerlerden aldığı güçle, basın ahlak ilkelerinden taviz vermeden katkı koyan A Gazete’nin 10. Yıl dönümünü kutluyor, yönetici ve çalışanlarına başarılar diliyorum.

Alinur AKTAŞ / Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

  • Uzun soluklu olsun

turgayerdem

Bursa yerel basınının en genç halkalarından biri olan a Gazete’nin 10’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Zorlu ekonomik koşulların hakim olduğu bir dönemde yayın ilkelerinden taviz vermeden ayakta kalan a Gazete’ye emek verenleri kutluyor, uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum
Turgay ERDEM / Nilüfer Belediye Başkanı

  • Objektif yayıncılığın teminatı

mustafadundar

Yayın hayatına başladığı günden itibaren tarafsız, ilkeli ve objektif yayıncılık ilkesi ile halkımızın doğru bilgilendirilmesinde büyük bir özveri sergileyen a Gazete’nin 10’uncu yaşını tebrik ediyorum.

Mustafa DÜNDAR / Osmangazi Belediye Başkanı

  • Katma değer sağlıyor

oktayyılmaz

Ülkenin küçük Bab-ı Ali’sinde insanların demokratik hakkını kullanabilmesi adına 10 yıldır fedakâr bir şekilde yürüttüğünüz çalışmalarınızdan dolayı a Gazete ailesini kutluyorum. İlkeli habercilik anlayışıyla şehre büyük katma değerler sağlayan a Gazete’ye nice 10 yıllar dileklerimizi iletiyorum.
Oktay YILMAZ / Yıldırım Belediye Başkanı
 

  • Medya zenginse demokrasi güçlü

alpertaban

Ülkemizin kültürel zenginliğini yansıtan medya kuruluşları ne kadar etkin ve yaygın olursa, demokrasimiz de o derece güçlü olacaktır. 10 yıldır İnegöl’ümüze de ciddi katkılar sunmuş olan A Gazete’nin kuruluşunun yıl dönümünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Alper TABAN / İnegöl Belediye Başkanı
 

  • Güvenli haberin adresi

ibrahimburkay

Bursa, son yıllarda gerek konvansiyonel sektörlerdeki başarıları gerekse de ileri teknoloji üretimine dönük yatırımlarıyla Türkiye’mizin kalkınma hamlesinin en önemli aktörleri arasındaki yerini pekiştirmiştir.

Bizler de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak teknolojideki gelişmelerle birlikte katma değerli üretim, nitelikli istihdam, güçlü bir ticaret ağı ve ihracat yolunda sunduğumuz hizmetlerle iş dünyamızı geleceğe hazırlamak adına 60’ın üzerinde proje geliştirdik. Yaptığımız çalışmaların duyurulmasında ise en etkin rolü basın kuruluşlarımız üstlenmektedir.

Bu kapsamda doğru, güvenilir ve ilkeli habercilik anlayışından taviz vermeden Bursa gibi değişen ve gelişen bir kentin vizyonunu sayfalarına taşıyan ‘A Gazete’nin tüm çalışanlarını 10’uncu kuruluş yıldönümü vesilesiyle kutluyor, başarılarının yeni dönemde de artarak devam etmesini temenni ediyorum.

İbrahim BURKAY / BTSO Başkanı

  • Cumhuriyet’in en önemli yılı

turgut

A Gazete'nin kuruluşunun 10'ncu yıldönümünü kutluyor, yayın hayatında başarılı çalışmalar diliyorum. Bilindiği gibi 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılı olduğu gibi aynı zamanda genel seçim yılı. Halkımızı kutuplaştıran, mutsuzluğa iten, ekonomimizi yerle bir eden, bütçeleri yandaş gruplara peşkeş çeken bir dönem sona erecek. Cumhuriyetin 100'ncü yılında, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. İktidarın, 'tek kutuplu medya' hayali de tarihe karışacak. Sadece yurttaşlarımızın değil, medyanın da özgür olduğu bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız.

Bu vesileyle A Gazete'nin yeni yayın dönemini bir kez daha kutluyor, hayırlı olsun diyoruz.

Turgut ÖZKAN / CHP İl Başkanı
 

  • İYİ yolculuklar

selcukturkoglu

Dördüncü kuvvet olan basının yereldeki güçlü sesi a Gazete’nin 10’uncu kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarken, uzun soluklu maceranızda ‘İYİ’ yolculuklar dilerim.

Selçuk Türkoğlu / İYİ Parti Bursa İl Başkanı
 

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül
  • Yerel basının güzide temsilcisi

alpaslanyıldız

Yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti dile getiren basın dünyasında kendine saygın bir yer edinmiş A Gazetesi’nin 10. yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, gazetenin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıl dönümü münasebeti ile kutlar çalışmalarında başarılar dilerim”

Saygı ve Sevgilerimle

Alpaslan YILDIZ / Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı