TARİH YAZIYOR

TARİH YAZIYOR

ABD’de dağıtılan ve Grammy’den sonra en önemli ödüllerden olan Amerikan Müzik Ödülleri (AMAs), önceki gece sahiplerini Los Angeles’taki Microsoft sahnesinde buldu. ABD’li şarkıcı Taylor Swift (32), geçen haftaki MTV Video Müzik Ödülleri’nde olduğu gibi bu törene de damga vurdu. Swift, aralarında büyük ödüller ‘En Favori Pop Albüm’, ‘En Favori Klip’, ‘En Favori Kadın Şarkıcı’ ve ‘Yılın Sanatçısı’ olmak üzere altı ödül kazandı. Swift, son albümü ile listelerde rekor kırmaya devam ediyor.

AYA GİTTİK Mİ

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

'AY'A GİTTİK Mİ?' 

‘En Fovori Rock Şarkıcısı’ ödülü kazanan Machine Gun Kelly (32), teşekkür konuşmasında ABD’nin Ay’a ayak basıp basmadığını sorguladı. “Ben roket adamım Ay’da doğmadık ama hepimiz ona baktık, merak ettik. Sonra denilene göre oraya gittik. İşte ben iki rock albüm ile Ay’a gitmiş gibi oldum” dedi.

KARPUZ DUYURUSUKARPUZ DUYURUSU 

ABD’li eski kainat güzeli Olivia Culpo (30), Los Angeles plajında verdiği bikinili pozlarını paylaştı. Gelecek yazın en gözde bikinilerinin karpuz tonlarında olacağına dair ipucu verdi.

TİKTOK ÇİFTİ OLDULAR

TİKTOK ÇİFTİ OLDULAR

ABD’li şarkıcı ve aktris Jennifer Lopez (53) ile aktör ve yönetmen Ben Affleck (50), TikTok platformunda ilk kez birlikte bir paylaşım yaptı. Lopez, arkadan “Dostlar başardım. Beni en mutlu insan yapan kişiyi buldum” sesi gelen bir video yayınladı. 2004 yılında evliliğin kıyısından dönüp ayrılan çift 18 yıl sonra barışmış, bu yaz da evlenmişti.