Ezgi Özdaş

Bursa Yıldırımspor’un profesyonel futbolcuları Burak Gencal ve Doğanay Kılıç eğlenceli anlara sahne olan ‘Kim daha fazla futbol kulübü logosu bilecek?’ oyununu oynadı. Armalarını gördükleri kulüplerin isimlerini bilmeye çalışan oyuncuların eğlenceli anları taraftarlar tarafından da beğeni topladı. Bursaspor armasına benzettiği armanın Çarşambaspor’a ait olduğunu öğrenen Doğanay Kılıç’ın, ‘Samsunluıyum ben nasıl bilemem?’ sözleri ise izleyenleri kahkahaya boğdu.

BURAK GENCAL KİMDİR?

Leverkusen doğumlu olan Burak Gencal, 9 Ağustos 1994’te dünyaya geldi. 1,72 boyunda olan Gencal, 12 Ocak 2023’te Bursa Yıldırımspor’a katıldı. Asıl mevkii on numara olan oyunu fovet arkası ve sağ kanatta da etkili oyun sergileyebiliyor. Sol ayaklı oyuncu Ronsdort U19, TuSpo Richrath, TuRU Düsseldort, FC Leverkusen, G.Windeck, 1.FC Kaan-M, VfR Aalen, Bonner SC, Wuppertaler SV ve Turgutluspor takımlarında görev alan Gencal’ın Bursa Yıldırımspor’daki sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek.

DOĞANAY KILIÇ KİMDİR?

Samsun’da 8 Haziran 1996 tarihinde dünyaya gelen 1,77 boyundaki Doğanay Kılıç, 17 Ağustos 2022 tarihinde Bursa Yıldırımspor’da görev almaya başladı. Milli kariyeri de bulunan oyuncu U19 ve U21’de milli formayla sahaya çıktı. Bursaspor altyapısından yetişen oyuncu Bursaspor U16,U17,U19 ve U21’de oynayan oyuncu Gaziantepspor, Göztepe, Adanaspor, Başakşehir,Kastamonu, Kahramanmaraş ve Pendikspor’da da görev aldı. Oyuncunun Bursa Yıldırımspor’daki sözleşmesi ise 30 Haziran 2025’e kadar sürecek.

Editör: Ezgi Özdaş