ASLI YEŞİLYURT

Sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 7 yeni yapım, film tutkunlarını bekliyor. İşte o filmler

PARA KONUŞUR

parakonuşur

Aksiyon türünde vizyona giren film, adaletli bir profesyonel kafes dövüşçüsü olan Pars’ı ve maçta rakibinin ölümüne neden olunca sporu bırakarak evlenen Kafkas’ı konu alıyor.  Babasının ölümüne neden olan adamdan intikamını almaya gelen Patron, zekice bir plan yapar ve Kafkas’a acı çektirmek ister. Ancak bu planın kurbanı Pars olacaktır.

PARA AVI

paraavı

Aksiyon türündeki film, bir grup teröristin avcı kılığına girerek Afganistan’a uçarken gerçekleşen uçak kazasında çalınan 100 milyon doların peşine düşmesini konu alıyor.

DABBETÜ'L-ARZ: KIYAMET

dabbetül

Korku türündeki film, rukye hocası olan Cemil’in bu köydeki hamile kadınlarda musallat başlayınca bu durumu bozmak için cin kavminin tamamını yakmasını ancak bu olaydan sonra her şeyin geri dönülemez bir hal almasını konu alıyor.

HIRÇIN

hırçın

Dram türündeki film, annesinin ölümünden sonra Londra’daki evinde tek başına yaşayan 12 yaşındaki Georgie’yi konu alıyor. Ancak Georgie’nin karşısına yıllardır görmediği babası çıkınca durumlar değişecektir.

KONUŞ BENİMLE

konuşbenimle

Gerilim türündeki film, genç bir arkadaş grubunun mumyalanmış lanetli bir el bulmasını ve bu eli kullanarak ruhları canlandırabileceklerini keşfetmelerini konu alıyor. Arkadaş grupları heyecana kendilerini kaptırsalar da içlerinden biri fazla ileri gittiğinde her şey kontrolden çıkacaktır.

ÖLÜMÜNE AŞK

ölümüneaşk

Komedi türündeki film, Altınel ailesinin yanında bahçıvanlık yapan Tahsin’in 5 aydır evde hizmetçi olarak çalışan Ayperi’ye aşık olmasını konu alıyor. Evin sahibinin tatile çıkmasıyla hislerini itiraf etmek için harekete geçen Tahsin’in planları, ailenin tatile gitmeyen haylaz oğlu Timuçin ile bozulacaktır.

ADALET 3

adalet

Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı

Aksiyon, gerilim türündeki film, Güney İtalya’da yaşayan Robert McCall’ın huzurunun çok geçmeden arkadaşlarının yerel mafya liderinin kontrolünde olduğunu fark etmesiyle olayların ölümcül derecede tehlikeli hale gelmesini konu alıyor. McCall bu uğurda mafya ile baş ederek arkadaşlarını konumaya çalışacaktır.

Editör: Aslı Yeşilyurt