Özellikle Bursa amatör sporuna yaptığı katkıları çok duymama ve isminden çok söz edilmesine rağmen kendisi ile yüz yüze tanışmam Keles Kaymakamlığı’na vekalet eden M.Faruk Saygın'ı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Osman Kılıç ile birlikte ziyarete geldiğinde olmuştu.

Güler yüzü, hoş sohbeti ve amatör spora bakışı o zamanlar fazlasıyla dikkatimi çekmişti.

Bir dönem Bursaspor'da yaptığı yöneticilik zamanında özellikle genç oyunculara verdiği önem ve değeri de çok yerde duymuştum.

Değer demişken, aynı zamanda kendisinin Bursamızın amatör futbolda gururlarından olan, en son U16 Türkiye Şampiyonu Arabayatağıspor'un da onursal başkanı olan Ekrem Senal bir kez daha elini taşın altına koyarak geçen sezon Yıldırım Belediyespor adı ile Bursa'yı BAL’da (Bölgesel Amatör Ligi) temsil eden takımın isim ve telif haklarını aldı.

İlk olarak kulübün adını Yıldırımspor olarak değiştiren Senal ve beraberindeki yeni yönetim kurulu, oldukça iddialı bir kadro kurarak Bursa spor camiasında adlarından fazlasıyla söz ettirmeyi başardılar.

Yine son iki sezondur Bursa Süper Amatör Küme'de büyük bir başarıya imza atıp play-off oynama başarısı gösteren Kelesspor, gösterdiği bu büyük başarının ardından hemen hemen tüm futbolcularını başka takımlara kaptırınca yeni bir kadro oluşumu için kara kara düşünürken imdatlarına Yıldırımspor yetişti.

Keles Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kelesspor Başkanı olan Mehmet Keskin ile Keles'te bir araya gelen Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal ve 2. Başkan Burak Selamet, iki kulübün kardeş olması konusunda görüş birliğine vararak ilk adımı atmış oldular.

Buna göre Yıldırımspor kadrosunda yer bulamayan genç ve kaliteli isimler Kelesspor'a gönderilerek burada futbol yaşamlarına devam edip gerektiğinde ve ihtiyaç duyulduğunda tekrar Yıldırımspor'a geri dönecekler.

Yıldırım'dan Keles'e uzanan bu anlamlı kardeşlik köprüsüne Kelesspor'un futbol şube sorumlusu olarak vesile olduğum için ben de kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum.

Gösterdikleri büyük fedakarlık ve özveri ve özellikle Bursa amatör futboluna kattıkları büyük değerden dolayı başta Ekrem Senal ve Burak Selamet olmak üzere, elini taşın altına koyma cesaretini gösteren tüm Yıldırımspor yönetim kuruluna şahsım ve Kelesspor camiası olarak şükranlarımı sunuyorum.

Son söz olarak da; Ekrem Senal, Burak Selamet gibi Bursa amatör sporuna destek verecek değerli isimlerin artarak devam etmesini bir yönetici ve sporsever olarak can-ı gönülden diliyorum.

Günü Sözü:
"Gölgende dinlenen insanlarla değil, gönlünde dinlediğin insanlarla yola çık. (Şems-i Tebrizi)"