Bursaspor da bu sezon her maç umut veriyor ama sonuç yok. 
Yine de Bursaspor bu sene  derece yapmasa da oynattığı genç oyuncular nedeniyle kazanan takımlardan olacak.  
Bursaspor, bu sezon genelde çok uzun pas ile rakip savunmanın  arkasına sarkıyor. Bu oyun anlayışı rakip takımların  savunmasının öne çıkmasını engellediğinden rakipler bize fazla baskı kurmada zorlanıyor. 
Bu uzun top  kullanma, modern futbola uymasa da  puan almaya yarıyor.
Beraberliklerin bence nedenlerinden biri savunmamızın hücuma fazla çıkmaması, diğeri uzun pas tercihimiz....
Dar kadrolu Galatasaray karşısında yenemiyorsan yenilmemek iyidir. Ali Palabıyık Sakho’ya vermediği penaltı kararıyla maçın  sonucunu belirleyen oldu. 
Bu pozisyonda direk penaltı ve kırmızı kart olmalıydı.
Bursaspor takım olarak aynı standartta oyunculardan kurulu bir takım. Lider oyuncumuzun yokluğunun yanında rakip oyuncu azaltacak, takımı dinlendirecek  oyuncu sayımız çok az. 
Nedense top çalmadaki başarımızı, sonuçlandırmada  beceriksiziz.
Penaltı atışı sonrası Muslera'dan dönen topa en yakın 5 Bursaspor'lu oyuncumuzun olmasını önemsiyorum. Demekki oyuncularımız  stres yüklü ama arzulu.
İkinci yarı sol tarafımız yol geçen hanına döndü. Onur’a destek gelmedi ve açık büyüdü.
Galatasaray'a karşı ilk on bir de 8 yerli oyuncu ile sahadaydık. Sahadaki ;Okan Kocuk (1995), Ertuğrul Ersoy (1997), Umut Meraş (1995), Burak Kapacak (1999), Ramazan Keskin (1999)... 
Tam orta vade için yatırımlık. Bu kadrodaki gençleri  önümüzdeki sene  nasıl tutarız onu düşüneceğiz gibi.
Oynadığımız dokuz maç altı beraberlik bir galibiyet iki yenilgi.  Az gol atıp az gol yiyoruz! 8 golle Ligde en az gol yiyen Başakşehirden sonra ikinci takımız. 
Ama attığımız altı gol ile de ligin en az gol atan takımıyız. 
Her ne kadar Galatasaray ilk yarı 3 futbolcu değiştirmiş ve sahada yok hükmünde  görüntü vermiş olsa da! Rakip üzerine baskı kuramayan Samet Aybaba’ya korkak diyemem. Lima ve Stancu’yu hamle oyuncusu olarak düşünmesi bence akıllıcaydı. 
Son yıllarda küme düşme korkusu yaşayan bir kulüp haline gelen Bursaspor'un kadro kalitesi  ile İstanbul'da Galatasaray'a karşı beraberlik alması başarıdır. 
Bursaspor’un öncelikli hedefi önce yenilmemek ve en azından beraberliği kurtarmak olmalı. Kendi seviyemizdeki takımlar ile oynayacağımız karşılaşmalar bizim lig sıramızı belli edecek.
Chedjou yediğimiz golde, arkadan gelen Eren’e kafa vurdurması  affedilmezdi. 
Bu bölgede rakibi topla buluşturursanız golü yersiniz. 
Öyle de oldu. 
Bu maçta dikkatimi çeken, sahadaki oyunculara krampların girmesi. Bu oyuncular geçmiş yıllarda ki gibi hafta sonu tarla gibi sahalarda iki maç oynasaydılar acaba sahadan nasıl çıkarlardı!?.
Sonuçlardan memnun değiliz!  
Ancak Bursaspor’da umut var