Uluslararası Standardizasyon ZirvesiTSE'den harika bir organizasyon.
"Uluslararası Standardizasyon Zirvesi"
14 Ekim Dünya Standardlar günü ve haftası dolayısıyla düzenlenen zirve, 14 Ekim 2019'da, istanbul Swiss Hotel'de gerçekleştirilecek.
Zirveye katılım için www.tse.org.tr adresinden kayıt yaptırabilirsiniz. 
TSE Başkanı Prof. Dr. Adem ŞAHİN, Uluslararası Standardizasyon Zirvesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şöyle diyor;
"Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile Türk Standardları Enstitüsü tarafından yürütülen “Standardizasyon Sisteminin Geliştirilmesi ve Farkındalığın Artırılmasına Yönelik Teknik Yardım Projesi” kapsamında 14 Ekim Dünya Standartlar Günü münasebetiyle düzenlenecek olan ‘Uluslararası Standardizasyon Zirvesi’ İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta  gerçekleştirilecektir.


 
‘Standartlara Yön Ver’  temasıyla toplanacak ve gerek ülkemizden gerek dünyadan konu uzmanları ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen zirveye Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO), Avrupa Elektronik Standartlar Komitesi (CENELEC) ve Uluslararası Belgelendirme Ağı (IQNet) başkanları konuşmacı olarak katılacaklardır. 
Bu kapsamda ülkemiz sanayisinin ilerlemesine ve rekabetçiliğine büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Uluslararası Standardizasyon Zirvesi’ne katılımınızdan onur duyarız."
Gerçek ve temiz kalitenin ülkemizdeki temsilcisi olan TSE'nin düzenlemiş olduğu zirveye kalitecileri katılmaya davet ediyoruz.

***

ULUSLARARASI STANDARDİZASYON
"Uluslararası Standardizasyon" başlığında konuşmacılar,
 
ISO Başkanı John WALTER,  
CENELEC Başkanı Dany STURTEWAGEN, 
 
IQNet Başkanı Alex STOICHITOIU, 
 

SMIIC Genel Sekreteri İhsan ÖVÜT
Dünyadaki Standardizasyon çalışmalarının değerlendirilecek olduğu bu oturumu bizde merak ediyor, kalitecilerin burada olmasını arzu ediyoruz.

***

STANDARDLARA YÖN VER
Türk Standardları Enstitüsü Genel Sekreter Yardımcısı Ethem KAYA'nın Moderatörlüğünde düzenlenecek olan "Standartlara Yön Ver’’ oturumuna,
Prof. Dr. Nevzat ARTIK - Ankara Üniversitesi
Dr. Tuncer BAYKAŞ - Medipol Üniversitesi
Ozan DEVLEN -  Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri
Aygen ERKAL - İMSAD
Konuşmacı olarak katılacaklar.
 
Standardlara yön veren ülkeler, Standardlara uyan ülkeler veya kuralı belirleyen ülkeler, belirlenen kurallara uyanlar...
İlginç analizlerin ortaya çıkacak olduğunu tahmin ettiğimiz bu oturumu merakla bekliyoruz...
Ayrıca Standardizasyon Ödül Töreninde bulunduğu zirvenin son bölümünde, "TSE'den Beklenti, Görüş ve Öneriler" başlığında da, TSE paydaşlarını dinleyecek...

***

KALİTE BİRLİĞİ KALİTECİ YETİŞTİRİYOR

Kalite Birliği - KALBİR, 11. Dönem Kalite Ordusu, İş Dünyasına Hazırlık Programına katılan ve başarı sağlayan öğrencilere, düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
 
Belge töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Erol GÜNGÖR, katılımcılara ve öğrencilere "İş Yaşamında Kişisel Gelişim ve Kariyer Planlama" adlı seminer verdi.
 
12. Kalite Ordusu Eğitimlerinin de startını veren KALBİR, kaliteci yetiştirmeye devam ediyor. 
Biliyor musunuz?
Devletin veya özel üniversitelerin dört yıllık fakültelerinden mezun olan öğrenciler, iş bulamazken, KABİR'in KALİTE ORDUSU öğrencileri sanayide istihdam ediliyorlar...
Bu ifadelerimizin bir yerlere mesaj olması, birilerinin de ders alması temennisi ile KALBİR'İ alkışlıyoruz...