İnegöl, 160 ülkeye yaptığı 400 milyon doların üzerindeki ihracatla, mobilya sektörünün kalbinin attığı yer. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) de bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “I’m Design” organizasyonu ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

26 Şubat–2 Mart tarihleri arasında ‘Tasarım Her Dili Konuşur’ temasıyla düzenlenecek olan I’m Design’da sektörün önemli isimleri söyleşileriyle mobilya sektörünün temsilcileriyle buluşurken, en dikkat çekici workshop ise Türkiye’deki 24 farklı üniversitede bulunan Endüstriyel Tasarım ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü öğrencilerinin katılımıyla Atilla Kuzu ve ekibinin yöneteceği workshop olacak.
İnegöl’ün, Türkiye mobilya trendlerini belirleme konusunda fikir lideri konumunda olduğunu söyleyen İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Okan Güler, mobilya ile yaşayan İnegöl’e değer katan I’m Design etkinliğine sektörün tüm temsilcilerini davet ediyor.

***
KSİAD’a yakışır final
Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KSİAD) 6. Bowling Turnuvası heyecanlı bir finalle sona erdi.
Finalde şampiyonluğa MAY Fren ulaşırken, ikinciliği Kayra Yemek, üçüncülüğü ise Burdoksan elde etti.
12 takımın yarıştığı final turunun sonunda konuşan ve tüm takımları tebrik eden KSİAD Başkanı Yalçın Toy da, bu gibi etkinliklerin birlik ve beraberlik içinde yaşanan, keyifli etkinlikler olduğunu ve KSİAD olarak daha nicelerinde beraber olacaklarını ifade etti.
Biz de katılan tüm takımları ve şampiyon MAY Fren’i tebrik ediyoruz.

***
BALKANTÜRKSİAD Sinerji Toplantısı’na önemli konuk
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 22 Şubat Cuma günü düzenleyeceği Sinerji Toplantısı’nda önemli konukları ağırlayacak.
Geçtiğimiz günlerde BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği Çilek Mobilya ziyaretinde, Sinerji Toplantısı’na da değinen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın konuk konuşmacı olacağı 20. Sinerji Toplantı’mızın bu süreçte üyelerimizin yararına olacağını düşünüyoruz” dedi.
Türkiye ve dünya ekonomisinin masaya yatırılacağı toplantının, tüm katılanlara faydalı olması dileğiyle…