Ligin ilk maçında ortaya konan oyunda gösterdi ki mutlaka bir an önce tahtanın açılarak gerekli takviyelerin yapılması lazım.

Savunmada yapılan acemice hatalar olmasa aslında 1 puan alabilecekken ilerleyen dakikalarda maçın sonuna doğru yorulan, dikkatini kaybeden gençlere kaldırabilecekleri yükün fazlası verilmesi durumunda gençleri tamamen kaybetme tehlikesini de unutmayalım.

Stopere iki, orta sahaya bir, kanatlara iki ve hücum bölgesine de iki oyuncu ihtiyacı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim en iyimser gözle baktığımda bile. Bu sene süper ligden düşme olmadığından aslında bu sene lige çıkma çok daha kolay.

Şu bir gerçek ki Ankaraspor, Adanaspor ve Eskişehirspor’un yerine Ankaragücü, Malatyaspor ve Kayserispor olsaydı muhakkak daha sert ve çekişmeli bir yıl olacakken çıkan takımları da düşündüğümüzde süper lige çıkmak için en ideal sezon olduğunu düşünüyorum.

Fakat bu durum bizleri olduğu gibi yeni çiçeği burnunda yönetimi de nasıl olsa çıkarız düşüncesiyle rehavete sevk etmesin. İşte görüldüğü üzere bu kadro ile diğer bir iddialı takım A.Demirspor karşısında evimizde maalesef istenilen görüntüden uzaktık. Emirhan’ın sol kanatta sırıtmasa da yerini yadırgadığı gözlerden kaçmadı, hazır durumda olan bir sol kanat oyuncumuz bile yok.

O yüzden yeni yönetimin işin daha başında tahtayı açmak yönünde görüşmelere başlaması lazım. Sonuçta bu borçlar Bursaspor’un borcu bu sene olmazsa seneye seneye olmazsa ondan sonraki sene ödenecek.