Bir önce ki yazımda şeytanlardan bahsetmiştim...
Gazetecilerden korktuğunu deşifre olmaktan çekindiğini belirten; vasıfsız, kişiliksiz, değersiz, insan olmaktan aciz, vicdan fukarası, cinci gagalozu, din tüccarını anlatmaya çalışmıştım. 
Yine o sahtekarsoyun laciverdi olan bir müsvedde bu kez kadının vücuduna Kuran ayetleri yazıyordu. 
İzlediğim videoda kadının namahrem bölgelerine yani herkesin görmemesi gereken, kendine özel vücut hatlarına yazdığı yazılara dikkat ettim de Arapça yazıların manasını, ayetlerin anlamını bilen biri olarak şöyle bir kocaman yuhlar olsun, pes dedim, dünya ortadan yarılsın, yok olalım kopsun kıyamet artık dedim. 
Elinde kalem, arada bir dua kitabına bakıp birşeyler yazdığını iddia eden mahlukat, Arapça yazıyorum diye kandırıyor, ben hocayım çekinme diye telkinde bulunuyor, dokunmaması gereken yerlerde geziniyor! 
Karaladığı çizgiler sapkınlığa işaret, cinselliğe davet, kandırma operasyonuna ait çizgiler! 
Esas hayıflandığım midemi bulandıran şey, hipokrat yemini etmiş erkek doktora muayene olmaktan çekinen, psikiyatrdan korkan, ben delimiyim psikoloğa anlatayım diyen sinirleri bozulmuş, zihinleri bulanmış insanlar sakalı uzatmış, sarığı sarıp sarmalamış, beyaz entari giymiş, eğitimsiz şarlatanların önüne sere serpe yatabiliyor. 
Geçim sıkıntısı çeken, karısıyla anlaşamayan, kocasından şiddet gören, çocuğuna iş bulma derdi olan, işsiz kalan acziyet sahipleri soluğu hacı hoca bozuntularının kapısında alıyor. 
Psikolojisi bozuk kişiler cinlere karıştım, kafam yerinde yok, kesin üzerimde muska, büyü var endişesine kapılıp o buhranlı durumdan bir an evvel kurtulmak istiyor dinci tefecilerin eline düşüp yakayı paçayı kaptırıyor!
Bu toplum dinciyle dindarı ayırt etmekte bir hayli zorlanıyor... İnançlıymış gibi görünüp dini çıkarları için kullanan, menfaatleriyle karıştıran, ben merkezine araç olarak kullanan dincilerin yanında; dininin buyruklarını, kurallarını eksiksiz olarak yerine getiren, inançlarına çok bağlı, doğruluktan şaşmayan, vicdan tartısı olan, ahlak örtüsünü koruyan dindar kimseler  kaynayıp gidiyor. 
Aslında kurunun yanında yaş yanıyor! 
Bu sözde cin çıkartan ibibiklere kanan, aldanan teyzeler, ablalar, bacılar, kardeşler...
Hadi sizde akıl eksik, düşünce pert! 
Çevrenizde ailenizde sağınızda solunuzda hiç mi zekâsı yerinde olan kimse yok? 
Hiç kimse uyarmıyor mu?
Ne işin var orada, sağlık problemin varsa hastaneler ne güne duruyor, doktorlar ne demeye yıllarca ilimin bilimin yolunu aşındırıyor? Tıbbın bulamadığı çareyi kendi söküğünü dikemeyen bir pespaye mi bulacak diyen kimin kimsen yok mu? Annen, baban, kardeşin, kocan, çoluk çocuğun yok mu? Böyle bir rezalete kepazeliğe nasıl göz yumuyorlar? Sen ki bir kadınsın! Babandan, abinden, kocandan önce sen kendini korumalısın. Sen izin vermedikçe kimse dokunamaz, hiç kimse gözüne bakamaz elini dahi tutamaz. Seni o uçkur beyinlilere yönlendirenler var ise önlerini sen kesecek, setini sen çekeceksin. 
Sen ki bir kadınsın! 
Sen bu dünyada ki tüm canlıların en şahanesi, en saygı duyulası, en sevgiye layık olanı bir arkadaş, dost, eş, abla, hala, teyze, kız evlat, enlerin eni en kutsalı bir "ANNE" sin. Bu saydığım değerleri ezmelerine müsaade etme, çiğneyip geçmelerine ödün verme, duygusuz ruhların amaçlarına malzeme olma! Depremi savuşturdum, fırtınayı durdurdum, heyelanın yönünü çevirdim, yangını bir üfürükle söndürdüm diyen şaftı kaymış çık çık cinler güya çok maharetliler(!) Bu çizik atan cincide o kadar maharetli ki, mahareti aşrı aşrı memleket gezip koca ülkeye reklam olabilecek kabiliyet kendinden söz ettirebiliyor! 
O kadar güçlü bir zekaya sahip ki, eşeği bile suya götürüp susuz geri getirebiliyor! Kurnazlığı elden kaptıran tilki tilkiliğinden utanıyor! 
Kör şeytan benden alâ şeytanı da varmış, pabucu bana ters giydirdi diye kahrından tükeniyor! 
Yüzünde nur, kalbinde pir, beyninde akıl, tipinde meymenet olmayan vızıltılara kanmayın artık, yeter! 
Bu çağda böylesi bir cehalet olamaz, olmamalı. 
Devir teknoloji devri... 
Alem uzaya mekik dokumak için uğraşıyor, bizim cahiller sapık dincilerle oyalanıyor! 
Ders çıkartmaktan yoksun bir topluma yasalar nasıl sahip çıksın? 
Sizler bizler sessiz kaldıkça hakkımızı savunmadıkça yasalar ne gibi bir kanun çıkartsın? 
Yasalara değinmişken; çocuk tacizlerinin, kadın avcılarının, hayvana işkence yapanların, toplum düzenini bozanların, ahlâk örtüsü olmayanların bir diğer adı istismar terörü, bu teröre dur demenin toplum olarak, ülke olarak, dünya olarak dur demenin vakti gelmedi mi? 
İsrafil sura üflemeden bu terör kıyameti kopartıyor! 
Ölmeden cenneti yaşayan şeytanlar cehennemi insanlara yaşatıyor! 
Dünyana, örf adetine, kültürüne, bilgine, ahlaki değerlerine, ailene, çevrene, topluma, onuruna, bedenine sahip çık!