Biz bu hallere düşecek takım mıydık? Samsun'da sergilediğimiz performans bu takımın mazisine yakışmaz. Her kaybedilen puan sonrası söylüyorum: Yenilecekseniz, savaşarak yenilin! Yazık arkadaş, çok yazık hem de... 4-1 mağlup olduğumuz maçta gördüm ki bu şanlı formanın ağırlığı altında ezilenler var.

Deplasmanda alınan kötü sonuçtan ziyade ,sanki Samsun'a antrenman yapmaya gitmişiz gibi; mücadele, hırs ve savaş inanın ki yine göremedim.

Özellikle ilk yarı sahada yoktuk ve ikinci yarının sonlarına doğru da çok durgun olsak da golü bulup skoru 3-1'e getirdikten sonra, çoğu kişi benim düşünceme sahip olmuştur, “Acaba buradan maç döner mi, 3-3 veya 3-4 olur mu?” Belki golü bulduktan sonra, maçın bitmesine 10 dakika da olsa olur bir güzellik sandık. Bursaspor alışkındır her zaman son gülen olmaya, 10 dakika heyecanla izlesek de maçı farklı bir skorla kaybetmekten kurtulamadık.

Sahada gözlemlediğim özellikle 1-2 oyuncu kesinlikle iyi bir rakama satılıp gönderilmelidir; çünkü taraftar olarak gördük ki Bursaspor'u kafada bitirmişler ve bu takımı kafasında bitirip mücadele etmeyen oyuncunun veya oyuncuların da bu şanlı şerefli camiada işi yoktur, olamaz.

Her zaman söylüyorum; bu sene olmadı, hadi diyelim önümüzdeki sene de olamayacak… Daha sonraki sene kesinlikle bu takım Süper Lig'e çıkacak ama şunu herkes bilsin; savaşarak hak ettiğimiz yerde olalım, yerimizde sayarak değil!

Bursaspor'un büyüklüğü sonsuza dek bilinecek ve de bizler oldukça BURSASPOR sonsuza dek yaşayacaktır.

Var olsun tertemiz şampiyonun kutlu davası!..