Sosyal medyanın hayatımızdaki yerini hepimiz biliyoruz. Hem işim hem de tercihin sebebiyle sosyal medyayı ben de aktif kullanıyorum. Ya bu gözlerim neler görüyor böyle…

Bir insan ne kadar saçmalayabilir?

Sorusunun cevabını çok rahatlıkla bulabiliyorum.

Türkiye’de hiçbir ülkede olmayan saçmalama özgürlüğü var. Çok saçma sapan akınlar çıkıyor. Hızla yayılıyor ve hızlı unutuluyor. Aslında hepsi çok basit. Sadece basit olan durumları süsleyip püsleyip insanlara satıyorlar. Bazı insanlar ne çok seviyor özel hayatlarını şap diye ortaya koymayı. Ciddi ciddi sanki evlerinin içindeymişim gibi…

Giyinişimiz değişti, Makyajımız değiştir, konuşmamız değişti. Fotoğraflarda bile artık aynı pozlar. Dünyada nam salan Etin sahibi Nusret Gökçe'nin bileğini büküp o ete baharat mı tuz mu serpiştiği dillerden düşmedi.

Protein yozlarıyla şişen adamlar. Kozmetik ürünlerin içine batmış kadınlar. İnsanların konuşmasını, giyinişini,  izlediği filmi, sosyal medyada büründüğü karakteri, davranış şeklini baz alarak etiketliyoruz.

Çok Sıkıcı…

Şimdilerde de bir süre Acun ile Şeyma'nın biten ilişkisini ve Şeyma Subaşı’nın aldığı 125 bin TL nafakayı detaylarıyla konuşuruz memleketçe.

Yılbaşı kutlamak bizim kültürümüzde yokmuş…

Mesela bunu acayip ötesi saçma buluyorum.

Çok klişe ama Noel, yılbaşından 6 gün önce ve biz Hz. İsa'nın doğumunu değil, yeni bir yıla girişimizi hayallerimizi beklentilerimizi kutluyoruz. Ayrıca kutlasak ne olur? Hz. İsa da peygamberlerden biri. Allah'ın tüm peygamberlerine İnanmak bizim dinimiz de yok mu? Yani sizi bu kadar rahatsız eden şey nedir?  neden her yıl aynı lafları duymaya başlıyorum. Yılbaşı günü evinde televizyon açmayan insanları tanıyorum.

Tamamen saçmalık…

Bizim kültürümüzde ne var hayvanları katletmek mi kadınlara şiddet mi çocuk istismarı mı? Çocuk gelinler mi? Yoluna koyulması gereken daha önemli şeyler var bu hayatta. ilk önce onlara sesiniz çıksın. Çocuk, kadın ve hayvan tecavüzlerine sessiz kalan yurdum yobazının şimdi Noel baba maketleri yakma zamanı geldi.

Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ahmaklar

Mesela bunu duble duble saçma buluyorum.

Tarihine aşkla eğilmiş Atatürk'ümüze dil uzatanın derdi ne vatandır ne millettir. Aşağılık herifin teki çıkmış, almış eline tahtayı bu ülkenin kurucusuna Ulu Önderine, Mustafa Kemal Atatürk'ün Heykeline saldırıyor. Bunu kendine hak görüyor. Cürrete bak. Sahip olduğu hakların sebebi olan Atamıza “Dinimizde putperestlik Yok” diyerek saldırıyorlar. Gerçekten çılgınca.

Ana haber bültenlerine ne demeli…

Genellikle yayın akış hızları…

Şehit haberleri

Kahvaltı haberleri

Siyasiler

Ekonomi haberleri

Kadına şiddet, hayvana şiddet

Cinayetler

Şeyma Subaşı

Ponçik kedi ve köpek videoları

Vee kapanış.

 “Şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun. Terör ile mücadelemiz her daim olduğu gibi katlanarak devam edecektir.”

Tüm siyasilerin dilinde bu

Dolaylı tümleci, nesnesi, öznesi oynamıyor bile…

Bitmiyor ki bi bitemiyor…

Güzel olacak diyorum.

Her şeyin yinede güzel olacağını diliyorum.

Mutlu yıllar, 2019'a herkese sağlık, mutluluk, hani biraz da getirse de iyi olur...