Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, 5 Temmuz tarihinde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu’nda, OSBÜK Yönetim Kurulu’na giren 11 isimden biri oldu.
OSBÜK’te 18 OSB ve 39 delege ile temsil edilen Bursa’nın OSBÜK’teki temsilcisi olacak olan Gülmez, kendisini destekleyen Bursa’daki diğer OSB Başkanlarına ve Genel Kurul Delegelerine teşekkürlerini sundu.
OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülmez, OSB’lerin yatırım dostu üretim alanları haline gelmesi hem verimliliği yükseltecek hem de ekonomiye sağlanan fayda artacaktır diyerek, OSB’lerin planlı kalkınma hamlesine büyük katkı sağlamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
NOSAB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Gülmez’in, aynı  özveriyle OSBÜK’tede çalışacağını ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve ona bu görevinde başarılar diliyorum.

VEKİL GÖZGEÇ’TEN GÜÇLÜ KADIN VURGUSU
AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Meclis çalışmalarının olmadığı günlerde de Bursa’da yoğun mesai harcayan milletvekillerinden. 
Vekil Gözgeç gerek gerçekleştirdiği ziyaretlerle, gerekse de düzenlediği ya da katıldığı etkinliklerle her kesimden Bursalıyla bir araya gelmeye gayret gösteriyor.
Ziyaretlerinde, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vekil Gözgeç, kadınların hem kentte hem de kırsal alanda üretime ve ekonomiye katılmaları gerektiğini, bunun içinse STK’lar, kamu kurumları, belediyeler ve üniversitelerin ortak projelere imza atması gerektiğini söyledi.
Milletvekili olarak, girişimci kadınları destekleyen her projenin yanında olacaklarını da belirten Vekil Gözgeç’e göre, kadınlarımız güçlü olursa, Türkiye’de güçlü olacak.
İş kadınlarıyla, girişimci kadınlarla ve kırsal alanda üretim yapan kadınlarla sık sık bir araya gelerek, desteklerini sunan Vekil Gözgeç’in yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz.
 

BEBECİLER DÜNYAYA AÇILIYOR
Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün kalbinin attığı Junioshow Fuarı sona erdi. 
Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları (BEKSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa işbirliğiyle düzenlenen Junioshow fuarına, 60 ülkeden 1,100’ü aşkın yabancı alıcı geldi. 4 gün boyunca süren fuarı 12,766 iş profesyoneli ziyaret etti.
0-12 yal arası bebe ve çocuk hazır giyimi sonbahar – kış kreasyonlarının sergilendiği fuara ilgi yoğundu ve haliyle bu durum ihracatçı firmaların da yüzünü güldürdü.
Bursa bebe ve çocuk giyim sektörünü dünyaya tanıtan ve sektörde bir marka haline gelmesini sağlayan Junioshow’u tertip eden BTSO, BEKSİAD ile TÜYAP Bursa’ya ve tüm katılımcı firmalara tebriklerimi sunuyorum. Fuarın gelecek yıllarda daha da büyüyerek devam etmesi dileğiyle.