Her şey iyi giderken, yuvamızda alınan 2-1’lik mağlubiyet…

Ne diyelim, bu da nazar boncuğu olsun!

Çünkü Bursaspor'da artık sıkıntılı bir sürece girilsin istemiyoruz. Herhalde oyuncular da bunun farkındadır!

Şu gerçeği de görmek lazım; kaybedilen puan altın değerinde ve dönüm noktası olabilirdi.

Adana Demir maçından galibiyetle ayrılan takımımız Bursa'da Altınordu'yu konuk etti. Emirhan Aydoğan ve Furkan Emre Ünver'in kart cezalısı olduğu maçta yerlerini Ozan İsmail Koç ve Ertuğrul Kurtuluş aldı.

Mustafa Er'in Aykut Akgün'ü oynatmaması ilginç geldi bana. Bu kadar tecrübeli, kritik maçları soğukkanlı oynayan bir oyuncunun oynamamasının yanlış olduğu kanaatindeyim.

Maça hızlı başlayan Bursaspor’umuz ilk yarım saatte 3 net pozisyondan yararlanamadı. 36. dakikada Burak Altıparmak’ın harika pasıyla savunma arkasına koşu yapan Onur Atasayar, bom boş Batuhan Kör'e topu çıkardı ve Batuhan takımı 1-0 öne geçiren golü attı.

Altınordu'nun 42. dakikada Ahmet İlhan'la sağ kanattan gelmesiyle çekilen şutta Ataberk topu kornere çeldi. İkinci yarı Altınordu çok baskılı başladı ve sağlı sollu ataklarla kalemize geldi fakat sonuç alamadı. Ozan İsmail ve Tuğbey ikilisi oyunu domine ederken, oyundan alınmasının da yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.

68. dakikada sağ kanattan gelen Altınordu’da Ahmet İlhan bom boş topla buluştu ve skoru 1-1'e getirdi, tecrübeli oyuncunun bu dakikalarda kesinlikle boş kalmaması lazımdı ve basit bir defans hatasıydı.

70. dakikada yine yanlış bir kararla oyundan çıkan Onur Atasayar! Bence maçın en iyisiyken son derece yanlış bir karardı ve tabiri caizse Onur çıktıktan sonra sağ kanat otobana döndü.

Rakip takım ikinci yarı baskılarını daha da artırırken yine sağ kanattan gerçekleşen atakta Enes Destan, 90+5’te takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Maç bu skorla biterken yapılan hatalar ve verilen kararlar çok kritikti! 8 Şubat Pazartesi Giresun deplasmanına gidecek olan takımımıza güveniyoruz. Puan veya puanlar alıp play-off potasından uzaklaşmamamız lazım! En kısa sürede zirveye tırmanmak dileğiyle…

Moral bozmak yok! Hatalardan ders çıkartıp, önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.

..Ve biz inanıyoruz ki ikinci şampiyonlar Vakıfköy'den çıkacak!