Soğukkuyu Mahallesi Muhtarı Sayın Nevin Günday hanımefendi...

Göreve geldiği günden bu yana Soğukkuyu Mahallesi için bir şeyler yapmaya çalışmanızı takdir ile karşılamakla beraber,  Almış olduğu bazı kararları da tenkit etmek sanırım sizi gücendirmez.

Sevgili muhtarımız göreve geldiği günlerde ki ilk icraatı Osmangazi Belediyesine ya da OKİ'ye bağlı Soğukkuyu park girişindeki otoparkı kapatmak oldu.

Gerekçe olarak ta mahallelinin otoparkı kullanması oldu. İyi de Sayın muhtar Soğukkuyu mahallesindeki caddeler zaten çok dar. Araçlar sayenizde kaldırımlara bırakılıyor.

Birkaç mahalle sakininin aracını park etmesi sizi neden rahatsız etti.

Otopark sizin misafirlerinize ve size neden açık... O otopark her halde sizin şahsi malınız değil.

Muhtardır, kültürlüdür biz cahillerin aklı ermez derken...
Yine tuhaf bir uygulama ile Soğukkuyu parkında bulunan tuvaletleri ücrete tabi kılmak hangi akla hizmettir anlamış değilim.

Bilmiyorum bunu yapmaya yetkiniz var mı?

Neydi bundaki amacınız bir söylerseniz öğrenelim.

Hadi tuvaletleri paralı yaptınız mahallemizde hiç mi durumu kötü olan yokta Soğanlı mahallesinden günlüğü 25 TL (yemek yol dahil) adam getirdiniz.

Ayrıca tuvaletler 6 gün çalıştı hem de fişsiz faturasız. Ayrıca 6 gün boyunca kazanılan paranın ne olduğu da muamma.

İsterse 10 kuruş olsun, bunu yapmaya hakkınız var mıydı yok muydu buna büyüklerimiz karar versin.

Bilmediğimiz bir yetkiniz varsa sözümü hemen geri alayım.
Ayrıca bir tespitim daha var. Sabahın köründe iş başı yapan Soğukkuyu parkını adeta evi gibi temiz tutan temizlik görevlisi abimizi kendi elamanınız gibi çalıştırmanızda gözümüzden kaçmış değil.

Eşiniz beyefendinin de işlerinize karışıp sanki muhtar gibi hareket ettiği yönündeki dedikoduları da size iletmek isterim.

Amacım sizi kötülemek değil Lakin sizi uyarmak gerektiğini düşünüyorum.

Sizin aslı göreviniz mahalle sakinlerinin ortak ihtiyaçlarını belirlemek, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerini yürütmek, mahalle ile ilgili konularda görüş bildirmek, diğer kurumlarla iş birliği yapmak ve kanunlarla verilen diğer görevleri yapmak.

Tuvaletleri paralı yapıp milletin yıllardır kullandığı otoparkı kapatmak değil.
Çalışmalarınız ilgi ile izlemeye devam edeceğim...

Göreviniz de başarılar diliyorum...