Maçların tamamlanmasına bir maç kala İzlanda ile berabere kalarak İNGİLTERE 2020’ye gitmeyi garantileyen Milli Futbol Takımımız ve teknik kadrosu her türlü övgüyü hak ederken, bir Bursalı kardeşimizin sosyal medyada gördüğüm paylaşımını imla hatalarına bile dokunmadan aynen aktarıyorum.

‘Şenol Gunes çok iyi bir hocadır, iyide bir insandır, Fakat sadece 1 puan alacam diye defans yönü kuvvetli ofansif yönü çok zayıf olan Ozan ve Mahmut birde formsuz Çalhanoğlu sahada yeteneği sayesinde Avrupaya gitmiş Yusuf yazıcı kulübede olmamalıydı.’
Bu kardeşimiz kendince futbolu biliyor ve Şenol Güneş’in insan ve teknik direktör kalitesini de teslim ediyor ama ardından sadece eleştiri ya da övgü falan yapmıyor ve sahada olması gereken kadroyu ve de olmaması gereken futbolcuları isim isim yazarak kendi kadrosunu sahaya sürüyor.

El insaf!

Bir takım kendisi içi gereken sonucu almış ve İNGİLTERE’yi garantilemişken bunları düşünmek akıl tutulmasıdır.

Bursa’da bu kafalardan o kadar çok ki; bir maçta oyuncu silenler, iki maçta teknik direktör kellesi isteyenler sayesinde Bursaspor küme düşmekle kalmamış borç batağına sürüklenmiştir.

Bursa futbolundan İsmail Ertekin dışında bir tek adam gibi aranan ve başarılı hoca çıkmamasının nedeni bu anlayışın hakim olmasıdır.

Geçtiğimiz üç yıl içerisinde kaç hoca değiştirdiğimizi sayabilirseniz ne halde olduğumuzu daha iyi anlarsınız.