Kendisini tanımıyorum.

Haberi okudum.

"Helal olsun" dedim, örnek alınması da en büyük dileğim.

Haber şöyle başlıyor;

“Doğal taş sektörünün en önemli firmalarından Efendioğlu Mermer'in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) Başkanı Erol Efendioğlu, iş dünyasına birlik olma çağrısında bulundu.

Gerekirse arabasını, yazlığını satıp yine de işçi çıkarmayacağını söyleyen Efendioğlu, ‘Gelin bu yılı para kazanma yılı değil ekmek paylaşma yılı ilan edelim’ dedi.”

Harika bir haber.

"Gelin bu yılı para kazanma yılı değil ekmek paylaşma yılı ilan edelim" sözleri ise ayakta alkışlanacak, devlet politikası haline getirilecek olan ifadeler.

Malum krizi fırsat bilip zam yapanlar,

Para kazanma hırsıyla hareket edip, ekmekle oynayanlar,

Bu ifadeleri okuyunca, UTANMANIZ ümidiyle bu haberi yazımıza konu ettik.

Erol EFENDİOĞLU'nu tanımıyorum ama kendisini tebrik ediyor, MİLLİ SES verdiğinden dolayı kendisini MİLLİ İŞADAMI olarak ilan ediyor, bu anlayışta olan işadamlarımıza dua ediyorum.

Diğerleri...

Zor günde milletinin ve devletinin yanında olmayanlar...

Çalıştırdığı insanlara sahip çıkmayanlar...

Bilin ki;

Yaptığınız iş, krizi fırsata çevirmek değildir!

Yaptığınız iş, felaket anında ORTAMDAN faydalanmaktır.

Bundan dolayı YÜZSÜZSÜNÜZ!

Unutmayın ki;

Felaketle büyüyenlerin sonu felakettir!..

***

TSE BAŞAKANINDAN TSE PERSONELİNE

TSE Başkanı Prof. Dr. Adem ŞAHİN, TSE personeline göndermiş olduğu mesajda diyor ki;

"Medeniyetimiz ve kültürümüz, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma üzerine kuruludur. İnsanlığın karşı karşıya kalmış olduğu yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek, koronavirüsle mücadeleden en az hasarla çıkmak, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ yardım kampanyası başlatılmıştır.

Türk Standardları Enstitüsü olarak bizler de kampanyaya bireysel katılım yapmaya karar verdik. Yardımlarımızın Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesine büyük güç katacağına, ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerinin giderilmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.

Unutulmamalıdır ki, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına katılım tamamen gönüllülük esasına dayalıdır. Yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de, bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışmamız olacaktır.

Kampanyaya destek vermek isteyen mesai arkadaşlarımızın aşağıda belirtilen hesap numaralarına gönüllülük esaslı yardımda bulunabileceği saygıyla duyurulur."

Bu mesajın gereğini yapacak olduğuna inandığımız TSE personeli, milletinin yardımına koşacak, devletinin yanında duracak ve milli meseleye sahip çıkacaktır...