Mesut Mestan’ın spor yazarlarını konuk ettiği basın toplantısından yansıyan kareler toplantının çok sıcak bir ortam içinde geçtiğini gösteriyordu. Ali Ay gibi herkese şarlayan bir gudubetten sonra bu tablo doğrusu hoşuma gitmedi değil.

ANCAKKKKK!

Kendilerini bekleyen en büyük tehlikenin FIFA'da bekleyen dosyalar olduğunu söyleyen Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, 'Bunların geçen yıl davaları açılmış.

Bu yıl da bunların çoğu sonuçlanacaktır. 5 milyon Euro anaparası, yaklaşık 1 milyon Euro da faiz ve cezaları olabilir. Bu dosyaların içinde ödenmezse 3 dönem transfer yasağı olanlar var' diyerek, kulübün resmi sitesinde yalanladığı, söyleyenleri hainlikle suçladığı acı gerçekleri tatlı muhabbetlerle ve selfilerle geçen toplantıda laf arasında sokuşturuyor.

Bana bak Başkan! Biz kaynakla geliyoruz derken birinci yalanını, bütün kilitleri kırdık, kapıları açtık derken ikinci yalanını söyledin şimdi de üçüncü yalanını söylüyorsun!

Senin ve yönetiminin iş bilmezliği sayesinde üç puanımız gözümüzün önünde çatır çatır kesilecek ama sen mutlu çocuk fotoğrafları veriyorsun.

Üst aklının talimatıyla üçüncü yalanının ön sevişmesini araya sıkıştırıp ilerde ben demiştim demek için başımız belada diyorsun.

Bu takım bir şeyler yapacak gibi duruyor ama sizin basiretsizliğiniz en büyük engel olacak gibi duruyor. 

Sen ve yönetimin kaç lira verdiğini bir açıklasan da ondan sonra sağa sola atar gider yapsan diyorum.

El tarağı ile saç taranmaz saçkıran olacağına yanmam kulübün başını yakarsın ona yanarım.

Bursa ve Bursaspor kamuoyu Mestan’ın sözlerini iki kere okusun ve ona göre duruşunu alsın.

Bu yönetimin verdiği sözlerle oluşan ortam, vadeler geldiğinde ne yapacağını merak ediyorum.

BTSO’ya ve Bursa iş dünyasına kimsenin atar gider yapmaya hakkı yoktur. Ekonomik kuraklık döneminde her kurum kendi iç dünyasını ayakta tutma savaşı veriyor. Ayrıca hep verdiler ama biz çarçur edilen paraların hesabını bile soramadık.

Yıllık 150 TL’ye kıyıp Bursaspor’un kongre üyesi bile olmayanlar, 16 TL’lik bir SMS atmayanlar, bir formasını almayanların sosyal medyada sallamalarının bir hükmü yoktur.

Bak Mestan! 

Senin o dediklerin gerçek olursa ne olur biliyor musun?

Korkma sana hiçbir şey olmaz. Sen de Ali gibi kıvırır gidersin. Enkaz yeni gelene kalır ve sonunda bir efsane sona erer.

Halkla gerçekleri paylaş ama kendi içinizde de bu kaygıyı yaşayın. 

Kafan basıyorsa söylediklerini bir de kendin oku ve işin nerelere varabileceğini gör!