Öncelikle ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’ özlü sözünü dikkate alarak, tribünlere baktığımızda taraftar olarak inanç tarafımızın sıkıntılı olduğunun altını çizelim.
 
Teksas’ın ve Maraton’un her hal ve şartta yerini alan olmazsa olmazları dışında tribünlerde kimsecikler yoktu. 

Oysa hava piknik yapmak için uygun değildi ama seyretmek için ideal olduğu halde basın tribünü dâhil gelenimiz gidenimiz pek yoktu.

Buna karşılık lige çok kötü bir giriş yapan ama Hakan Kutlu ile çıkışa geçen Giresunspor’un misafir tribününü dolduran yaklaşık 500 kişilik Giresun taraftarı üç puan için geldiklerini haykırdılar. 

Bu havada başlayan maçta sahada da hâkim olan Giresunspor oldu.  


Karşılıklı ataklarla geçen maçta sonuca yakın olan Giresunspor 7. dakikada ilk golü buldu, ardından 33’de penaltı ile devre arasına 2-0 galibiyetle girdiler.

İkinci yarıda da oyunu doğru oynayan ve orta sahayı elinde tutan Giresunspor defansın hatasını değerlendirerek skoru 0-3’e getirdi.

Sezon başında eksik denilen kadrosu ile koşan takım olarak sonuca giden Bursaspor yaptığı takviyelerle (!)artık yatan takım halini almış görünüyor.

Kundakçı ile 60’ncı dakikaya kadar sabrettik ve maçı 60’da kapatarak tribünden ayrıldık.

Biz de fırsatlar yakaladık ve atamadık ama kaçanları gol saysak Giresunspor yine uzak ara fark atardı.

Bizim maç bitmeden ayrılmamızın nedeni, tribünlerin maçı 60’da bitirerek önce Selçuk’a, ardından kaleci Çağlar’a ve sonunda Yalçın Hoca’ya kapıyı göstermeleriydi.


İkinci yarıdaki değişikliklerle iki gol bulduk ama bunlar puan almamıza yetmedi ve evimizde ilk kez yenilmiş olduk.

Ümraniye maçında son dakikalarda şapkadan çıkardığımız tavşanı bu kez çıkaramadık.

Lig maratonunda bazen böyle acılı yenilgiler bazen de ballı galibiyetler olacaktır ama hepsinden sonra takım olmayı bilmek gerekir.

Biz tribünler istiyor diye ne hocalar ne futbolcular gönderdik ama sonunda kendimiz gittik ve bugün ikinci ligde boğuşuyoruz.

Bu kadar olumsuzlukların yarattığı atmosferde bugün için topladığımız puandan şikâyetçi değilim ve bu sezon başında küme düşmeyelim yeter sözümün arkasındayım.


Hocayı ve oyuncuları satırla doğrayanlara bir sözüm olacaktır.

Sırtüstü yatarak para gelsin diye bekleyen Başkan ve yönetime neden tek kelam etmiyorsunuz. 

Teknik Kadro ve futbolcu transfer taksitleri ödenmiyor. Galibiyet primleri ile geçiştiriliyor ama bunların hepsi bize kazık olarak geri dönecektir.

Giresunspor formasının göğüs reklamında ne yazıyor baktınız mı?

Ben söyleyeyim ‘HDI SİGORTA’ yazıyor.

Bizim BŞB olmasa göğsümüze reklam bulamayacağız.

Demem o ki; madem piliçlerle devam etmeyip, iki üç günde evde kalan kart horozlarla yürümeyi tercih ettik, bedelini ödeyeceğiz.