Bize en çok sorulan soru ve o soruya verdiğimiz cevap.

"Neden TSE?"

Devlet açısından, millet açısından, birey açısından bu soruya cevap vermek gerekiyor.

Bugün, birey açısından verilecek olan cevabı, kendi açımdan vermek istiyorum.

Aslında bu yazı, TSE'de çalışıp, TSE'de yetişip, TSE'de eğitilip, TSE'de gün görüp, TSE'den ayrıldığında temiz kaliteye savaş açanlara bir hatırlatma…

Belge satanlara, kaliteyi kirletenlere, belgelendirme komisyonculuğu yapanlara meydan okuma.

TSE'de çalışırken, o veya bu sebeple görevini layığı ile yerine getirmeyenlere de kaliteli olmayı, karakterli durmayı hatırlatma amacını güden bir yazı bu.

Yani ağır bir yazıdır, baş ağrısını bilmem ama karın ağrısana sebep olacaktır!

TSE'nin mensubuyum ve bundan onur duyuyorum.

Burada yetiştim, öğrendiklerimi burada öğrendim. Eğitildim, yetiştirildim, burada evlendim, burada gün gördüm.

Mal mülk sahibi burada oldum. En kaliteli çevreyi TSE sayesinde edindim.

Yurt dışına gönderildim, yurt içinde dolaştım, yazmayı, konuşmayı, medeni cesareti, feraseti, asaleti, nezaketi, dostluğu, arkadaşlığı, vefayı bu kurumda öğrendim.(Herkes için bu durum geçerlidir!)

Bu kurumun bana öğretmediği tek şey İHANETTİR.

Bu kuruma vefam var. Bırakalım çok çalışmayı, bu kuruma hayatımı versem, bu kuruma karşı olan vefa borcumu ödeyemem.

Dün bizim gibi olanama bugün bu kuruma KARŞI OLMAYI vazife olarak görenler, görevlerini(!) icra etmek için, para kazanma uğruna, temiz kaliteyi kirletiyorlar!

Bu kurum sayesinde her türlü imkâna sahip olup, bu kurum kimliğiyle çevre edinip, çerçeve değiştirenlere bir çift sözüm var, MİLLİ OLUN, MİLLİ DURUN.

Rekabet güzel şeydir, elbette rekabet edin, kendinize piyasa yapmak için savaşacaksanız, bu savaşınızı yabancı kuruluşlarla yapın. ÇÜNKÜ MİLLİ DURUŞUN GEREĞİ BUDUR.

Milli sertifikasyon Sisteminin gereği, yerli kuruluşların tamamını MİLLİ KURULUŞLAR statüsünde gördüğümüzü sürekli ifade ediyor, özellikle de MİLLİ SERTİFİKASYON SİSTEMİNE vurgu yapmak istiyoruz.

Kısaca, bizim temiz kaliteye vefamız var. Bir gün, bir vesileyle işimize veda etsek de, vefamız devam edecek, ferasetimiz sürecek, ihanetimiz asla olmayacak.

Çünkü temiz kalitenin ülke ve millet için ne kadar önem taşıdığını biliyoruz. TSE, stratejik öneme sahip olan bir kurumdur.

Benim gözümde; kişisel çıkarları ve ihtirasları doğrultusunda temiz kaliteye zarar verme gayreti içinde olanlar, vatana ihanet içindedirler. Daha net ifadeyle; HAİNDİRLER...

Ağır mı oldu?

Dedik ya, bu yazı, karın ağrısına sebep olacaktır...

Karın ağrısı olanlarla, meşru olan her zeminde mücadele etmeye, arzu ederlerse de tartışmaya hazır olduğumuzu bildirelim!