Bursaspor’un kapısına kilit vurmak için saha kenarında teknik sorumlu Yalçın hoca, saha içinde futbolcularımız, tribündeki seyirci, protokolde oturan yöneticilerimiz her türlü güzelliği son sürat yapmaya devam ediyoruz! 

Bursaspor’un ismiyle ite kalka giden lig serüveniGiresunspor maçı ile dip yapmış oldu. Maçı izlemeyenler,Giresunspor çok iyi oynadı da galip geldi sanmasınlar.Bursaspor o kadar kötü bir oyun kurgusu ve motivasyon ile sahaya çıktı ki daha maçın başında 1-0 yenik duruma düştü.Amatörce oyun planlarına mahkum edilen Bursasporlu oyuncuların yerinde olmak istemem. 
Seyircimiz de bölük pörçük oldu. Tribünler arası çatışma ilk kez ses verdi.Hoş olmadı! Eğer başarısız sonuçlar almaya devam edersek korkarım önümüzdeki haftalarda  bu seyirciyi bile bulmak  mümkün olmayacak. 
Aslında Bursaspor hangi diziliş ile oynuyor diye sormak lazım. Sahadaki oyunculara sorsak onlarında bileceğini sanmıyorum! Bir futbol takımı, bölgeler arası bağlantı kurulması, top ayağında olan oyuncunun çevresinde yakın yerlere gelerek boşa çıkıp arkadaşının pas vermesi için onu rahatlatan yardıma gelen, çok koşan, izleyenlere “ben kazanmak istiyorum” mesajı vermeli. 
Ama nerdeee. Bursaaspor dörtlü savunma önünde tek bir 38 lik Selçuk var ama çevresinde kimse yok Burak Kapacak bir kenarda , Onur diğer kenarda!. Burak Altıparmak ise top almamak için rakip savunma içine topsuz  gire çıka zaten yoruldu.  Selçuk bu haliyle gençken bile yapamadığı oyun kurmak için başrolde debelenip duruyor! Takımın hızını  ve gardını düşürüyor. Yediğimiz ikinci gol, takımın oyun temposunun mehteran vari olması hep onun hatası. 
Özer dışındaki orta sahadaki tüm transferleri kulübeye çekip Yalçın hocanın beğenmediği Sedat, Emirhan, Atanasov ile orta saha oynasak takımın hem mücadele gücü artar hem savunma gücü artar. Ali Akman ve Emirhan girdi oyun hareketlendi . Beş dakika daha olsaydı belki de galip gelecektik. Eğer Selçuk oynuyorsa bu takımda  Seleznov da rahatlıkla oynar.
Bu takım bu kadar kolay gol yediği sürece  süper lig hayal ötesi olur...Bu kadro dizilişi ile  malesef olmuyor.
Bursaspor tehlike altında. Son iki maçta 7 gol yiyen takım nasıl ayağa kalkacak? Yalçın hoca bu işi bırakırsa yeni bir heyecan yeni bir motivasyon ile belki hedef için yenilenmiş bir takım haline gelebiliriz. 
Ekonomik durumumuz malum. Hafta içi futbolcuların paralarının ödenmediği gündeme düşmüştü. Parasını alamayan oyuncunun sahadaki veriminin nasıllığı malumdur.Kadro kalitemize baktığımızda  sahada eze eze, vura vura Süper Lig’e çıkacak bir kapasitede değil. Üstüne hocanın hayalperest taktik hamleleri, gençleri kadro dışına itmesi, yaşlı oyuncuların seyircimizden her başarısız sonuçlarda artarak devam edeceğini sokaktaki çocuk dahi biliyor.  Bu realiteyi tüm Bursasporluların kabul ederek çözüm üretmesi gerek.
 Elimizdeki bu kadro,bu ligde tempo yakalayamaz ve her maç sancılı biter. Devre arası en azından bu eksikler göze alınarak transfer ile kapatılmalı. 
Sayın başkan, hızla  çöküşe giden Bursaspor’u kurtarmak için değil de menagerlerin cebini doldurmak için  transfer yaptıysan sana da yazıklar olsun. Aldığın hangi adam işe yarar çıktı? 
Hem param yok dedin hem çuvalla işe yaramaz bir sürü adam aldın.  Bu nasıl iş Sevgili başkan? Lütfen kötü gidişi durdurmak için ipleri eline al!