Keles’in Baraklı Köyü İlk ve Ortaokulu’nda okuyan 154 öğrenci için Uludağ Üniversitesi Keles Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Bursa Nilüfer Esentepe Kadın Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikte organize ettiği ‘Her öğrenciye bir şemsiye, akıl oyunları ve mangal köfte partisi’ etkinliği yoğun kar yağışı altında öğrencilerin mutlu ve renkli görüntülerine sahne oldu.

Keles Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, etkinliğe destek veren öğrenci ve dernek yöneticilerini etkinlik alanında kutlayarak, Nilüfer Esentepe Kadın Derneği’nin Keles bölgesinde daha önce de öğrencilere destek olan etkinliklerine büyük saygı duyduğunu ve kendilerini Keles’in hemşerisi olarak gördüklerinin altını çizdi.

Milli birlik ve beraberlik duygularının temelinin yerelde aynı tasayı paylaşmak, aynı mutluluğu yaşamaktan geçtiğini görmek açısından bu çalışmaların küçük örnek olduklarını ifade eden dernek yetkilileri, bu etkinliğe katkıda bulunan üye ve dostlarına şükranlarını iletti.

Uludağ Üniversitesi M.Y.O. Öğrencileri de Keles’te bitecek olan öğrencilik dönemlerinde bölgenin insanına ve çocuklarına sahip çıkarak kendilerini ve ülkenin geleceği açısından sorumluluk duygusunu göstermeleri büyük takdir topladı.

Etkinliğe Kaymakam Mehmet Faruk Saygın’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Narin, U.Ü. M.Y.0. Müdürü Doç. Dr. Atilla Akpınar, Md. Yrd. Hasan Karahan, M.Y.O. Sekreteri Rabi Aydın, M.Y.O. öğrencileri ve Baraklı Köyü halkı katıldı.

Öğrencilerin mutluluğunun görülmeye değer olduğu etkinlik bana ve izleyenlere, Bursa’dan iyilik için bir ışık yanacaksa bu önce Bursa’nın Dağ bölgesinin aydınlatmalıdır, bir güneş doğacaksa önce Bursa’yı ısıtmalıdır dedirtti.