Bursaspor, tutturduğu galibiyet serisine Adana’da devam etmek istiyor. 

Genç yıldızlardan oluşan kadrosu ve transfer döneminde renklerine bağladığı tecrübeli isimlerle takdire şayan bir performans sergileyen Timsah, Ümraniyespor’un evinde kaybetmesi halinde ise liderlik koltuğuna oturacak. 

Averajla ikinci sırada bulunan Yeşil Beyazlı takımda en çok ön plana çıkan isim ise Kubilay Kanatsızkuş!

Vakıfköy patentli olan Kubilay, 2016 senesinde giydi ilk olarak a takımın formasını. İlk zamanlarda oynadığı futbolla “Bu çocuk iş yapar” dedirtmişti kendisine ancak şansı yaver gitmedi denilse yeridir…

Sahada istenmeyen hatalar yaptı, tribünle arası bozuldu derken Kubilay kadrodan da çıkarıldı. Bir süre Ankaragücü’ne kiralanan Kubilay, Aybaba döneminde takıma geri döndü ancak sanki eski Kubilay yoktu. Bu sevenlerini üzse de onun hakkında yanılmayanlar vardı: “Bu çocuk gün gelecek yine adından bahsettirecek.”

1.Lig’de sadece Bursaspor gelmedi kendine, Kubilay da titredi ve özüne döndü. Kaptanlığı layıkıyla yerine getiren Kanatsızkuş, attığı ve attırdığı gollerle neredeyse sırtladı takımını. 
Genç yıldız önümüzdeki haftalarda da adından sıkça söz ettirecek gibi. Gönül ister ki Avrupa ve İstanbul sevdasına yenik düşmesin. Nasip!..