Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamızın ve mücadele etmemizin 127.  günü.

İşyerimizin ‘kapanış’ töreninin 1506.  günü.

Dünkü yazıma istinaden dinlemeye değer veren ‘az sayıda’ değerli okuyucum 1 Haziran 2016 günü yani darbeden 44 gün önce basın açıklamamızın tamamını merak etmişler... Biz mantıklı ve yasal isteklere sırt çevirenlerin aksine, okuyucumuzun taleplerine karşılık vermekten geri durmayız.

Türkiye’de ve dünyada bile bir ilk, bir işyerinin kapanış töreni...

O gün yerel ve yaygın medyada hatta yurt dışında gündem olmuşken, ilgililer kulaklarını tıkamış ve gözlerini kapatmıştı.

İşte o günün ibret verici ve tarihi açıklaması;

Onlar kapandı, sıra bizde

‘Bir nefes’, ‘bir dilim ekmek’ sloganı ile iletişimdeki engelleri kaldırma adına dünya ile iletişime geçmek üzere buradayız. Binlerce insanın ekmeğinden olma mücadelesi ve hak ile halk adına buradayız bugün. Binlerce masum insan işsiz kaldı, daha doğrusu onları aşından ve ekmeğinden ettiler.

‘Siz ve Biz’ dedik.

2000 yılında “…” olarak başladığımız yolculuk ile devam eden 2 Nisan 2005 tarihinde Sayın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti efsane Cumhurbaşkanı merhum Rauf R. Denktaş’ın da hepimizi onurlandırdığı gün…

“Artık firmamız var. Yani gelecek var. Yani siz ve biz varız. Birlikte konuşan Türkiye’ye kavuşacağız. Bunu birlikte başaracağız.”

Dediniz ve halkımıza taahhüt ettiniz

biz de size inandık ve ‘varız’ dedik!

Biz ve bizim gibi yaklaşık 1.555 “…” iletişim merkezi hedeflerinizi hedefimiz bilerek gece gündüz çalıştık. Hep birlikte enkazlardan yepyeni bir eser meydana getirdik.

Türkiye genelinde satışlarını bir önceki döneme göre en fazla artıran bayiler sıralamasında Türkiye 1’ncisi ve incisi olarak sizlerin gurur kaynağı olduk.

2006 yılında Hizmet Kalitesi’nde Türkiye 1’ncisi olduk.

2014 yılında En İyi Hizmet Kalitesi ödülünün sahibi olduk.

Bunlarla yetinmedik, başarı çıtamızı yükseltip yeni ödüllerle bunu taçlandırdık…

Ancak bütün bunların iş bilmemeyi iş edinenler tarafından yok sayılabileceğini hiç düşünmedik.

İçinde bilim ve iletişim bulunan bilişim dünyasında ben yaptım oldu ile ayakta kalınamayacağı bilinirken bu hayırlı yolda engel olan hayırsızların çizdiği resimde yaklaşık 1.555 mağdur insan profili vardır.

Cumhurbaşkanımız ve hükümet 2023 hedefine ulaşmak için çıktığı yolda ne diyor: üretim, üretim üretim…

Ürettiğimiz özel ve güzel projeler ile fikirler ne gariptir ki bizde değil rakipte hayata geçiyor. Bu husus bizde de merak uyandırmaktadır. Soru yumağı oluşmaktadır.

Küfür devam eder, zulüm devam etmez…

Ve bu yüzden;

Her zaman ‘hayırlı’ olan açılışlar değildir, bazen kapanışlar da ‘hayır’ getirir… Yakın gelecekte taptaze ve hayırlı başlangıçlarda yine ‘…’da buluşacağımıza inanıyoruz. Hayırsızların akıbetini simgeleyen kara perdeyi bugün indiriyoruz.

Kına yaksınlar şimdi ekmek teknesini batırdıkları biz ve bizim gibi 1.555 müteşebbise Fatiha okutanlar…

Siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla 1.555 paydaşımın onayı ve talebini bir kez daha kararlılıkla vurguluyorum.

Bu insanların foyasını ortaya çıkarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ dan randevu taleplerimi bir kez daha sizin huzurunuzda ve aracılığınızla iletiyorum... Biz şirketimizi seviyoruz. Ben şirketimin markasına aşığım. Sorun markada veya şirkette değil. Derdimiz davamız Şirket içinde şirketleşen zalimlerle.

İnanıyorum ve diliyorum ki, bu mücadele burada bitmeyecek...”

Bize zulüm edenleri Allah’a havale ettik.

Bu millet asla hainleri unutmayacak ve onlara hiçbir vakit geçit vermeyecektir..