Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamız ve mücadele etmemizin 226. günü; yani 7 ay 12 gün...

Bursa’nın en önemli ilçelerinden İnegöl’ün sizlerin de bilmediği özellikleri saymakla bitmiyor.

Hepinizin ilk aklına gelecek özelliği ise mobilya başkenti olması…

Dünya atlasını önünüze alın pergelle merkez belirleyip döndürdüğünüz yerlere emin olun İnegöl mobilyası ulaşmıştır…

Ürün gamındaki bolluk ise neredeyse uç bucak tanımıyor…

Sürecin en önemli dinamiklerinden birisi de İMİDER…

2014 yılında kurulan İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği

Uluslararası çapta bir organizasyon için geri sayıma geçti dernek…

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) destekleriyle, yeni yıla bomba gibi bir giriş yapacaklar…

İMİDER, 26-31 Ocak 2021'de düzenlenecek Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı için sektörde kendi ülkesinde alanında uzman kişilerden oluşan yaklaşık olarak 10 bin yabancı satın alma görevlisini davet edecek.

Kendisini dün makamında ziyaret ettiğimiz İMİDER Başkanı Eyüp Selçuk Bozoklu, Türkiye'nin en büyük uluslararası mobilya fuar organizasyonu olarak tek çatı altında birleştirilen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nın ocak ayı sonunda İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirileceğini aktardı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs fuarın özünde de değişimler oluşturmuş…

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle gerekli güvenlik koşulları sağlanacak, dünya genelinden katılımcılar için kapıları açılacak.

İMİDER Başkanı Eyüp Selçuk Bozoklu, Türkiye'nin, yakın coğrafyasında uçakla 4 saatlik mesafede 30 trilyon dolar, yani küresel ticaretin yarısına karşılık gelen ve aynı zamanda 1,6 milyar nüfusa sahip bir coğrafyada yer aldığının altını çizerken, nasıl bir ekonomik konumlandırmanın içinde olduğumuzu gözler önüne sergiledi…

İMİDER’de 265 ihracat görevlisi olduğunu söyledi Bozoklu…

Fuarı ziyaret edecek 10 bin müşteriyle, B2B kanadında birçok yeni işbirliğine imza atma fırsatı da yakalayarak ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlamayı hedeflediklerini aktaran İMİDER Başkanı, “Cari açığın azalmasına katkıda bulunmak üzere çalışmalarımızı çok genç ve dinamik bir ekiple sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozoklu, “Amacımız üyelerimizin birlik ve beraberliğine hizmet etmek, doğru ve hızlı bilgi akışı sağlamak ve hem şehrimizin hem de ülkemizin ihracatının artmasına ve cari açığının azalmasına katkıda bulunmaktır. Bu hedeflerle çıktığımız yolculuğumuz her gün yeni adımlarla bizi yeni ufuklara ulaştırıyor. Yıllar önce amatör bir ruh ve büyük bir heyecanla başlayan serüvenimiz tüm yöneticilerimizin, üyelerimizin ve sektörümüzün tüm paydaşlarının değerli emek ve katkıları ile İMİDER’i bugününe ulaştırdı. İMİDER yalnızca yönetenlerin değil, mobilya ihracatı ile uğraşan herkesin derneğidir” dedi.

İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri;

- Eyüp Selçuk Bozoklu

- Okan Özkan

- Yunus Aydın

- Burak Kaya

- Hayat Çetinkaya

- Nilüfer Acar

- Uğurtan Turgut

- Emin Salık

- Vural Çakır