Günlük yaşamımız içinde zevk alacağımız yerlere mafya tavırlarla girip çıkmaz mıyız?

Aldatan karısını yakalayıp vurmak, hele aldatan ikiliyi birlikte telef etmek cezaevinde itibar, alemde şan şöhret getirmiyor mu?

Arabadan niye ineriz? Diğer araçtaki mutlak suçlu olduğu için ilk hedefimiz dövmek değil midir?

Üç beş işsiz taraftar bir araya geldiğinde kendi bindikleri otobüsün camını kırmak, damarlarımızdaki mafyamatik kanda mevcut değil midir?

Kız meselesi yüzünden mahalle kavgası yapmak centilmenliktir.

Göğsümüzden iki düğme fazladan açıp kıl göstermeyi severiz de, kızımızı kapatırız ama bizim olmayan kızların açık olmasından da zevk alan bir çoğunluğumuz vardır.

En gelişmiş mafya spor dünyasının içinde kol gezmiyor mu?

Ya da mafyanın en gelişmiş gürbüz çocukları rantın çok büyük olduğu sporun içine girip boy göstermiyor mu?

Savunma sporu yapanların büyük bir kısmı bar pavyon kapılarında durmadılar mı, iş adamlarının yakın korumaları olmadılar mı? Bu insanların mesleklerinin dövüşmek olduğu gerçeğini göz önüne alırsak.

İş adamları neden Bursa’da ki sözü geçen isim sahibi sporcuları yakinen tanırlar. Birçok ihale de neden sporcular ile karşılaşırız. Bu durum bana çok tezat geliyor.  Zira çocuk sporcular antrenörlerine hayrandır onları taklit etmeye meyillidirler.

Bu ülkeyi yönetenler ve spordan sorumlu olanlar sözüm size yönetimine talip olduğunuz potansiyel gücün farkında mısınız? Hemen hemen her söyleminiz de spora önem verdiğinizi söylüyorsunuz şahsım adına inandırıcı gelmiyor spor var diye siz ve sizin gibi binlerce insan ekmek yiyor.

Hatta bazıları gözünüzün içine baka baka sömürüyor. Sizler neden antrenörünüze sporcunuza sahip çıkmıyorsunuz. Haklarını neden korumuyorsunuz.

Sadece Bursa’da faal durum da 10 binlerce savunma sporu yapan, ekmeğini spordan kazanan yüzlerce antrenör var, bunların birçoğu sizin Taşra dediğiniz yerden gelme.

Bir an önce antrenörlerinize sahip çıkmalısınız. Durumları hiç iç açıcı değil.

Vızıltımı saz olarak dinlemeyi deneyin.

Sporla yaşayın mutlu kalın…