Murat Özdemir’in bir garip kuşa yaptığı işkenceye, avaz avaz naralar atmasına çok mu şaşırdınız? Ben hiç şaşırmadım hatta az bile yaptı diyebilirim.

Kurnaz ve ahlak yoksunu bir insan çakalın gündemde kalmak için daha neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum. O kendi iğrenç dünyasında debelenmeye devam edecektir.

Benim derdim bizimle…

O insan çakalı kirli dünyasından çıkarıp kim halkın huzuruna getirdi, ülkenin gündemine kim soktu sanıyorsunuz?

Biz!

Çok zeki (!) televizyoncular, programcılar var ya!

Hani orijinalleri harika olan yabancı kaynaklı yarışma programlarının çakmalarını rezil hale getirip gözlerimize sokanlar…

Adam gibi yarışanları değil, kavga edenleri, pislik yapanları öne çıkarıp raiting uğruna ince ayarlı oylamalarla gündemde tutanlar…

Kargaların bile girse kazanabileceği AGT’nin taklidi bile olamayacak ses yarışma programlarında, seçim değil kurgulu geyik yaparak bizi eğlendiren soytarılar…

Ve tabii ki onları izleyip reklamdan, SMS atıp telefondan para kazandıran bizler!

Hepimiz suçluyuz ama bunu söylemeye yüreğimiz ve bu tuzaklara düşmeyecek kadar aklımız yok!

Siz o Murat’ın o videoyu çekip sosyal medyada yayınlayınca başının derde gireceğini bilmeyecek kadar salak olduğunu düşüyorsanız kendinize zeka testi yaptırın.

O pislik kuşa işkenceyi yaparken alabileceği cezanın en ağırını bilerek ve yatarı olmayıp erteleneceğini bal gibi biliyor.

Murat Özdemir maksadına ulaşmış ve gecenin adamı olmayı başarmıştır. O kadarcık ceza ile Türkiye’nin gündemi olacak ve en çok konuşulan kişisi olacak bir eylemi yapmaya hazır en az 10 milyon adam çıkar bu memlekette! Hepimiz biraz Murat Özdemir değil miyiz?

İlk tuzağa onu Türkiye’nin Ç.Ü.K’ü (Çok Ünlü Kişi) yapan televizyon Acunn Medya’nın patronu düştü ve lapin gibi atladı. O yaratık bizim Master Chief yarışma programından kovulmuştur dedi. Araya programın dış yapım olduğunu ifade ederek suçu kendi ceza alanından çıkardı.

Ardından Dış Yapım bir açıklama yaparak, etik biri olmadığı için yarışmadan ihraç edildiğini duyurdu.

Yalanınızı yiyeyim size bir şey olmasın!

O yarışmada yarışmacılara her türlü el kol dil hareketi yaparak işkence yapan Murat değil miydi?

Onun rezilliklerini gerdan kıvırarak izleyen ve hiçbir şey sizin Master Chief (!) jüriniz değil mi?

Ne zaman ki jüriye de enseye tokat… yapmaya başladı ve patron uyarıldı o zaman ihraç ettiler.

Peki! O eski kaşar Murat yarışmaya neden sokuldu?

O değil miydi Yemekteyiz programında aynı pislikleri yapıp, diskalifiye edilen!

Bu konuda hiçbirimiz masum değiliz ve minik masum ve çaresiz bir papağan üzerinden kimse vicdan temizlemeye kalkmasın. O insan çakalına papağanın boğazını sıktıran, ayağını kırdıran biziz!

Bu ülkede Sayın Cumhurbaşkanı talimat vermeden bir Allah’ın kulu sağlıklı bir iş yapmayacak mı? Doğru bir adım atmayacak mı?

Murat Özdemir gece yarısına kadar lanetlendi. Gözaltına alındığı karakolun önünde beklendi, şarkıcı türkücü sosyete takımı görüntüler verdi. Bir spor programında bile aslında tropikal ormanlarda yaşaması gereken papağanı rezidansına hapseden bir hayvan sever (!) şov yaptı.

Ne için hepimiz?

Hepimiz vicdan temizliği için hamama gitmeye çalışıyoruz.

Çocuklara, kadınlara, hayvanlara eziyet, işkence ve istismar günümüzün gerçeği oldu.

Birkaç yavru kediye tahammül edemeyecek kadar duygu fukarası olduk.

Nasıl bu hale geldik?

Murat Özdemir denen meczubu lanetleyerek bu gidişe dur diyemeyiz. Delikleri tıkamadıktan sonra lağım taşmaya devam edecektir. Önce kendimizi düzeltmeliyiz.

Televizyon izlerken bile bu topluma karşı sorumluluğumuz var dersek, öyle zibidi programları izlemeyiz ve onların Murat Özdemir gibi kötü malları teşhir etmesine izin vermeyiz.

Bizi hamam değil, iyi ahlak, vicdan, emek ve ilim paklar!..