“Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma!.. Bir sözün varsa dilden yüreğe hiç susma!.. Görmen gerekiyorsa birini git yanına!.. Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini!.. Hayat çok zalim... An gelir... Elini... Gözünü... Yolunu... Yüreğini alır senden... O zaman istesen de... Dokunamaz... Göremez... Gidemez... Söyleyemez olursun!..” Yoğun iş telaşı ve bu telaşa eklenen spor ile ilgili üstüme yüklenen ağır sorumluluk üzerine ara vermek zorunda kaldığım beni siz değerli okurlarımla bütünleştiren yazılarıma yeniden başlamak benim açımdan oldukça mutluluk verici.
Geçen bu sürede gerek yeşil incimiz Bursa başta olmak üzere doğduğumuz yörede birçok üzüldüğümüz, sevindiğimiz gelişmeler oldu. Zaman içinde bu gelişmelerden elimden geldiği kadar sizlere bilgiler vermeye çalışacağım.
Orhaneli'nde Karagöz Şenlikleri ile başlayan Dağ yöresindeki geleneksel olarak her yıl düzenlenen şenlik rüzgarı geçtiğimiz hafta sonu Keles Kocayayla Kültür Şöleni ile devam etti.
Son iki yıldır Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 4’üncüsü yapılan Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği ile aynı zamanda yapılmasından dolayı rekor bir katılımcıya ev sahipliği yapan Kocayayla'da ben de çok değerli konuklarımı ağırlama imkanı buldum. 
İlk başta Bursasporumuzun efsane kaptanlarından Beyhan Çalışkan, eski Beşiktaşlı futbolculardan Ertan Kocabıçak, Bursa Amatör Küme takımlarından Barbarosspor'un değerli hocası Erdoğan Sevim ve Çanakkale'den aile dostumuz Erkan Kıraç ve eşleri ile birlikte oldukça renkli bir hafta sonunu şenlik tadında geçirme imkanı bulduk. 
Tabii ki sohbetlerimizin ana konusunu futbol ve Bursaspor'un geleceği oluşturdu. Fırsat buldukça, Keles Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kelesspor Başkanı olan Mehmet Keskin de güzel sohbetleri ile bizleri yalnız bırakmadılar.
Sıcaktan bunalıp Kocayayla'nın o muhteşem serin havasında rahatlayan misafirlerin mutluluğunu o güzel yüzlerinde görmek ve özellikle Kocayayla için söylenen o güzel sözler beni fazlasıyla mutlu etti.
Orhaneli'nde başlayan şenlik rüzgarı, Keles Kocayayla’dan sonra Harmancık ile devam edecek.
Şenlik tadında başladığımız (verdiğimiz uzun aranın ardından yazılarımıza) bundan sonra da bizleri üzen başta Bursa ve Dağ yöresindeki sevindiğimiz ve üzüldüğümüz gelişmeler ile dilimizin dönüp parmaklarımızın yazabildiği kadar devam edeceğiz.
Günün Sözü:
"Marka olmak için değil, İNSAN olmak için çaba gösterin. Çünkü parası verildikten sonra satın alınamayacak hiçbir MARKA yoktur."