İbrahim Hoca’nın gelmesi ve ardından gelen tecrübeli oyuncularla birlikte timsah Akhisar’da adeta “Nerde kalmıştık” dedi. 

Maçın son 15 dakikası hariç sahaya gayet iyi yayılan, boş alan bırakmayan, huniyi kuran Bursaspor resmen izleyenleri mest etti. 
İlerleyen haftalarda yeni gelenlerin takıma iyice alışmasıyla takımın çok daha iyi olacağı inancındayım. 
Ancak durum böyleyken halen daha hakemler maalesef takımımızın üzerine oynamaya devam ediyor.
İçerdeki zorlu Karagümrük maçında 2 net pozisyonda penaltımızın verilmediğini unutmamışken, Akhisar deplasmanında kolay çıkan sarı kart sonrası dirsek attığı gerekçesiyle Seleznov atıldı. 
Tamam ikinci sarı doğruydu, dirsek vardı ama zaten ilk sarı çok kolay verilmişti. 
Bu olay yaşanmamışçasına hemen kırmızı kart sonrası sarı kartı olan Akhisarspor’un yabancısı Cocalic dirseği atmasına rağmen ikinci sarı çıkmadı. 
MHK’yı karşımıza almayalım, hakemler bizi zıt bellemesin diye kesinlikle düşünmememiz lazım. Başkan'ın mutlaka gerekli merciler üzerinde mutlaka sözünü geçirmesi lazım, zamanında Ali Ay’ın yaptığı hataları yapmaması lazım. 
Gelelim yazımızın esas konusuna, hafta sonu internet sitelerine düşen haberi sizler de görmüşsünüzdür.
15 milyon aşım yapan Bursaspor’a 3 puan silme cezası, 21 milyon aşım yapan Ankaragücü’ne transfer cezası verilirken, yine 45 milyon aşım yapan Eskişehirspor’a 9 puan silme cezası verilirken, 101 milyon aşım yapan Fenerbahçe’ye ceza vermek şöyle dursun 16 milyon limit eklenmesi insanın içerisindeki adalet duygusunu sarsıyor. 
Mutlaka yönetimin bu konu üzerine eğilmesi lazım. Çünkü bu 3 puan çok önemli ve geri alınmalı. 
Durum ortada, kimseye çok daha fazla aşım yapılmasına rağmen puan silme cezası verilmezken Bursa, Eskişehir ve Osmanlı’ya resmen kabak patlamış durumda. 
Son haftalarda iyi puanlar toplasa da verilen 9 puan ceza geri alınmazsa Eskişehir büyük ihtimalle küme düşecek. Bu bağlamda haftaya maçımızın da olması münasebetiyle Eskişehirspor’la birlikte verilen cezaların iptal edilmesi sağlanmalı, ortak hareket edilmeli.
Çünkü bu birkaç haftada puanlar geri geldi geldi, son haftalara doğru diğer takımların da bastırmasıyla bu imkansız olur.
En önemlisi bizden çok daha fazla aşım yapan takımlara ceza verilmezken Bursaspor’a ceza verilmesi haksızlık ve biz haklıyız. 
Haklı olduğumuzdan da sonuna kadar bu işin takipçisi olmamız lazım. 
Taraftar gruplarını mutlaka yönetimin doğru yönlendirmesi lazım ve bu kesinlikle olmayacak iş değil. 
Anlayacağınız olmayacak işe amin demiyoruz.