Ülkemin sorunlarından biri de her mahallede daha önceleri bir tane olan arızalı tiplerin yerini arızalı olmanın moda olduğu günlere bırakmış olması.

Dizilere bakın arızalı tipler hep popüler!

Sanki insanımızın normal olmaması için bir çaba var!

Tehlike; ne kadar arıza olursam o kadar hakkımı, kendimi korurum anlayışındaki taraftar sayısının artması...

Ayrıca bütün TV dizilerdeki aile reisi olanların ya da eşlerinin gizli ya da açıktan sevgilisi var.

Peki bu neyin hazırlığı?  Bence aile yapımızın yıkılarak erkek ve kadını, evlilik dışı ilişkiye, yaşama, teşvik edip yönlendirmek! Korkarım sistem kurgusunda gelecekte aile yaşamı maalesef yok. Hayat cinsellik, tüketim ve para üzerine kurgulanmak isteniyor.

Güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim diyen bir peygambere inanan bizler bu yozlaşma karşısında tepkimiz var mı? Dur demeyecek miyiz? Yoksa bundan bizde mi memnunuz?

Az da zenginliği, gönlünde gerçek huzuru yaşayanlara, her şeyin sahibi ile bütünleşmek için çaba gösterenlere selam olsun.

                                                           ***

Alman, İngiliz, Fransız için farklı görüşlerde olsalar da ülke çıkarları önceliklidir. Biz de ise Müslüman Türk’ün çıkarlarını isteyenler, savunan bilim insanları, siyasetçi, devlet görevlileri bu ülkede zaman geldi tutuklandı, zaman geldi öldürüldü. Bir Türk; Kominist, Türkçü, ümmetçi liberal olabilir ama hain olamaz. Çünkü Türk, töre ve Ülkü sahibidir. Düşünce özgürlüğü içinde herkes kendi fikrini söyler fikir üretir. Dün “Türklükten kurtulduk” diyen İstanbul il başkanlığı yapmış bir siyasinin fikirdaşlarından, bugün Turan, Kızılelma, Türk Birliği ifadelerini duymak hepimizi mutlu etmekte. Türkler İslam içinde Allah rızasını hedeflemiş bir millettir.

Türk milletinin üstünlüğü, doğuştan gelen ırk iddiası değil, tarihteki başarılara dayanan bir iddiadır. Türklük tamamıyla bir kültürden ibarettir. Türkler, haçlılara dur diyerek Arapları ve İslam alemini bu beladan uzak tutmuştur. Hala Milyonlarca Arap ile ekmeğimizi paylaşmaktayız. Bu ülkede kendilerini bu milletten hissetmeyen, Türk düşmanlığı yapan zavallılar bilmeli ki; Tarih; Türk’e kefen biçmeye çalışanların, Türk'süz bir dünya hayal edenlerin mezarlarıyla dolu.

Ne mutlu Türküm diyene.

Düşünüyorum ve Müslüman Türk'üm.

                                                                       ***                                                    

Türkiye Ekonomisi GSYH, 2019 yılında 4 trilyon 280 milyar 381 milyon TL yani yaklaşık 780 milyar dolar. Bir Apple 1,84 trilyon dolar ve maalesef Türkiye’den iki kat zengin! Sonuç; Para İçin teknoloji üretmek gerek.

Türkiyem geleceğin üç değerlisi Bor, Toryum ve su kaynakları ile bu cendereden kurtulabilir. Bor, sudan Hidrojeni ayırıp enerji elde edebilmede kullanılan çok önemli bir element.

Toryumun da enerji santrallerinde yakıt olarak kullanılabileceği anlaşıldı. Elektrikli arabaların çalışması için Lityum enerji depoladığı için çok önemli. Hatta Elon Mask bazı ülkelerdeki lityuma sahip olmak İçin ihtilal bile yapabileceklerini ifade etmişti. Lityum bor atıklarından elde edildiğini yeni öğrenen Türkiyem ham madde olarak dünyanın en büyük rezervi ile bugün, bor satmıyorum diyebilse Dünya önümüzde diz çöker. Ha unutmadan dünyada Bor fiyatını, ABD ortaklı İtalyan şirketi aynen fındıkta olduğu gibi bizden ithal ettiği ham madde ile belirliyor. Bor elementini işleyebilecek teknolojiyi kullanan ABD, Rusya, Çin ve Japonya. Bize bu teknolojiyi vermiyorlar. O zaman bizde bilim adamlarını yüksek paralarla çağırıp bu teknolojiyi üretelim. Neden olmasın. Türk milleti olarak destek için zararsız bor ürünlerini çamaşır deterjanı ve dezenfektan kullanmaya başlayarak adımı atmaya ne dersiniz? Tabii ki çözüm için önce eğitim reformu şart. Gelecek için el ele birlikte.