Gençlerdeki hırs, mücadele, azim bir iki kişi hariç on numara. Nerdeyse lig başından beri hep öne geçmemiz  aslında tesadüf değildi. Bolu kampının bu manada iyi geldiği de ayrıca bir gerçek.

Lig sonunda kendimizi iyi bir yerde ve iddialı pozisyonda görmek istiyorsak ilk yarı bu gençlerle 25-27 puan aralığında bir puanı toplamamız lazım.

Ayrıca, Balıkesirspor da bizi yanıltmasın şimdiye kadar ligde oynadığımız bence en zayıf takım.

Yinede alınan 3 puan resmen ilaç gibi geldi.

Takım galip gelmişken, bilhassa sol bek mevkiinde yaşanılan sıkıntının alternatif genç oyuncularla da olsa giderilmesi lazım.

Ayrıca duran top ve yanlardan gelen ortalara önlemin kademe anlamında da alınması lazım.

Ligin başından beri bu konular gerçekten takımın sıkıntıları olarak öne çıktı ve gelen takım antrenörleri de hep bu zayıf tarafımızdan vurmaya çalışıyor.

Önceki akşam yine kopya bir gol yedik.

Ali Akman’ın ilk golü gerçektende usta işiydi...

Onur kardeşime buradan bir çift sözüm olacak ondan 3-4 sene evvel süper ligde kendisini göstermesini istiyorduk ama şimdi maalesef 1.Ligde dahi kendisini göremiyoruz.

Lig başından beri ilk defa bu kadar oyunu domine  ettik, iki topumuz direkten dönerken

3-4 yüzde yüzlük bir de Burak’ın resmen penaltı benzeri vuruşundan da yararlanamadık.

Tam bu seferde nasibimize 1 puan var galiba diye hayıflanırken,uzatmalarda  İsmail’in akıllı taçıyla bir anda 3 puana koştuk,

sonrası gelen üçüncü golde gençlerin resmen güvenlerini geriye getirmiş  oldu.

Sayın Başkan Erkan Kamat’a da burada sırası gelmişken bir iki kelime söylemek isterim.

Madem 15 Ekim’e kadar –3 puan cezasını aldırmayacaktınız, bunu keşke 10 gün önce yapsaydınız da 2-3 oyuncu transfer etseydik emin olun bu ne olduğu belirsiz ligde böylelikle güle oynaya Süper Lige çıkardık. Şimdi belirsizliklerle dolu ligde gençlerle ilk yarıda ne kadar puan alırsak kardır diye düşünenledenim...