Sezon başında Le Guen ne dedi: “Benden mucize beklemeyin.Bizim hedefimiz sezonu ilk 9 içinde bitirmek.”7 maç üst üste puanlar gelince hedefimiz büyüdü. Bursaspor’umuzu ‘Şampiyon yada kupa adayı’ yapıverdik!

Lyon’u üst üste 3 kez Fransa şampiyonu yapan adamı bu kadar kötü eleştirilerle baş başa bırakmak kimin işine geliyor? Niçin  iki üç bin taraftar ile  Özlüce’de “hocam arkandayız” desteği verilmiyor?

Futbolcularıyla olan diyaloglarıyla, takıma oturtmaya başladığı sistemle kısa sürede benimsenen, hatta yönetiminden taraftarına, methiyeler düzülen Fransız teknik adam, bugünlerde tu kaka ediliyor. Neden?

Yoksa hazırlanmış mevcut takım kadrosu ile çalışmak birilerinin iştihanı mı kabartıyor?

Biz Bursaspor camiası vur deyince öldürmekte ustayız.  Bursaspor tarihindePionteksonrası gelen en kariyerli hocayı  bile yarım senede harcar gideriz! İkisi de sistemde ısrar etti. İkisi de antrenman sahasındaki tesislerde  yatıp kalkmak istedi.

..Ve bu adamlara sabır gösterilmiyor!Piontekdöneminde   futbolcular çok koşmaktan rahatsızdı şimdi ise  takımda kendini sözüm ona profesyonel zannedenlerin rahatsızlığı medyada yazılıp çizilmekte.

Hayatı boyunca  takım sporu herhangi bir ekip çalışması içinde bulunmamış kişilerin  futbol uleması kesildiği bir arenada Bursaspor malzeme  yapılmaya devam ediyor.

Le Guen’in  kulüpteki profesyonellerden rahatsız olduğu basında yer alıyor ve onlara olan güveni kalmamış  olduğu yazılıp çizilmekte. Kim bu isimler?

Ya bu  isimlerin kendi yerlerini korumak adına Le Guen’i hedef  aldıysalar? LeGuen’e  yüklenmeyi bırakın tam tersi sahip çıkın. Ondan Profesyonelliği öğrenin.Çuvalla para harcayıp aldığınız oyuncularla  Şampiyon Bursaspor’u sıra takımı yaptınız. Kulübeye alınmayan  Mustafa Er’in sorun olacağına inanmıyorum.

Ali Ay ve yönetimi kriz ortamlarında sus pusolması mide bulandırıyor. Yoksa perde arkasında kendilerimi var? Ali Ay, İki  senelik başkanlık hayatında  5 farklı teknik direktör değiştiren başkan olarak tarihe geçecek. 

Hâlbuki bilseler! Bu yönetimle Bursaspor’a Mourinho’yu getirsen sonuç yine değişmeyecek!

Le Guen’i göndermeye kafayı taktınız anlaşıldı.  Taraftarı yanlış yönlendiriyorsunuz. Yapılan eleştiri tarzı bile doğru değil.  Gerçeği biliyorsunuz ama amacınız farklı. Vizyonsuz,  yöneticilerle kulüp idare etmeye çalışmak suç değil ama Le Guen’in bunlardan rahatsız olması suç. Bravo devam edin, böyle kulübü uçuruma sürüklemeye devam edin. 7 maç kaybetmeyince biricik Le Guen, 5 maç kazanamayınca güle güle  LeGuen!

Hoca yapayalnız ve bu cuma günü ipi çekilecek. Beklenti şimdiden hazırlandı.  Aday  antrenörlerin boy boy resimleri çıkmakta. Vah Bursaspor’um vah!