2018 yılında Bursa’ya 9 ihtisas fuarı kazandıran Network Fuarcılık, 2019 yılının ilk fuarını 2–4 Mayıs tarihleri arasında yapacak.

Gıda sektöründe hizmet gösteren çok sayıda paydaşın buluşacağı fuar hakkında konuşan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, 2. Gıda Fuarı için çok sayıda katılım başvurusu aldıklarını söylüyor.

Eker, fuarda katılımcı olarak, Gıda Üreticileri, Ev Dışı Tüketim Firmaları, İçecek Firmaları, Et ve Süt Ürünleri İmalatçıları, Su ve Meyve Suyu Firmaları, Yöresel Gıda Üreticileri, Market, Restoran ve Otel ekipmanları firmalarının yer alacağını ve gıda toptancıları ve satıcıları, otel ve restoran işletmecileri, aşçılar, gıda mühendisleri, odalar ve akademisyenler, market yöneticileri ve perakendecilerin fuarımıza ziyaretçi olarak gelmelerini planladıklarını da sözlerine ekledi.

Sektörün önde gelen isimlerinin katılacağı panel, seminer, konferans, sahne ve mutfak şovları gibi etkinliklerin de olacağı 2. Gıda Fuarı’nın başarılı bir şekilde, yoğun katılımla geçmesini diliyor. Gelecek yıllarda büyüyerek devam etmesini arzuluyoruz.

İMSİAD Sektöre Değer Katıyor

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Bursa inşaat sektörünün her alanında faaliyet göstermeye devam ediyor.

İMSİAD sadece bir iş adamı derneği olmaktan öte, gerçekleştirdiği müteahhit ve sanayici buluşmalarıyla, akademik odalarla işbirlikleriyle ve sektörün önemli temsilcilerini üniversite öğrencileriyle bir araya getirerek, inşaat sektörünün tüm paydaşlarına katkı sağlamaya çalışıyor.

Yerli üretimi destekleyen, genç mühendis ve müteahhit adaylarına yol göstermeye çabalayan ve akademik odalarla birlikte Bursa inşaat sektörüne katkı sağlamaya çalışan başta İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç olmak üzere, özveriyle çalışan İMSİAD üyelerinin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz...

BEKSİAD'dan 'Akademik' eğitim

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BEKSİAD) farklı konularda üyelerini bilgilendirmek amacıyla kurduğu ‘BEKSİAD Akademi’de dersler başladı.

Sektörün gelişim ihtiyaçlarını karşılamak için toplu eğitimler ve işletmeye özel çözümlerle, daha iyiyi arayan tüm üyelerin ufuklarını açacak BEKSİAD Akademi’de pazarlama stratejileri, Ürün Yönetimi, Hedef Odaklı Müşteri Yönetimi, Müşteri Ziyaretleri Planlaması, Planlama, kapasite yönetme, kayıt düzenleri, üretim yönetiminde görev paylaşımı, rekabet, mevcut durum analizi, problemlerin tespiti, performans kriterlerinin belirlenmesi, gelecek tasarımı ve uygulama planı hazırlığı gibi konular ele alınacak.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, BEKSİAD’ın önemli bir misyonunun eğitim olduğunu ve BEKSİAD Akademi ile üyelerini geleceğe ve rekabete hazırladıklarını söyledi.

Bu anlamlı girişimin Bursa bebe giyim ve konfeksiyon sektörüne fayda sağlamasını diliyor ve girişimlerinden dolayı BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebriklerimizi sunuyoruz.